YENİLER SON SAYFADA, MARKA ÇANTA VE TOMS AYAKKABI EKLENDİ

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652216.864162.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652838.538233.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652858.875373.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652883.481710.jpg$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652898.025769.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652912.781638.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652942.300043.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402652974.907101.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402653018.560066.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402653041.631645.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402653891.615058.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402653909.690813.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402653929.540043.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402653968.839130.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402654105.116629.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dior allığı biraz kullandım ama rengi çok açık kalıyo bana, çok beyazım çünkü, yenisini aldım, o yüzden elden çıkarıcam

youngblood mineral fondöten, aldım ama esteeden vazgeçemedim o yüzden iki kez kullandım

mango gömlek m beden, aynısının beyazı da var, ikisi de hiç giyilmedi ancak ilk alındığında yıkanıp ütülendi, öylece duruyor dolabımda

fuşya çanta, hediye geldi, mudo etiketi vardı üstünde ama mudodan alınmamış sanırım, yaz için çok uygun renk olarak, rengi çok güzel ama benim artık küçük oğlum var, ekstra çanta taşımak eziyet geliyor, o yüzden onu da elden çıkarıcam

gri yılan derisi görünümlü çanta, her şeyle kullanılabilir, aynı sebepten onu da elden çıkarıyorum, artık daha küçük çantalar kullanıyorum çünkü, postacı gibi :)) ikisi de çok az kullanıldı

elle ayakkabı, sadece 20 metre yürüdüm bayram ziyaretine giderken, hamileyken almıştım, ayaklarım büyüdü doğumdan sonra, çok güzel bir ayakkabı, süet, gizli platform, kotun altına da giy takımın altına da, ne kardeşime ne de anneme oldu, evde beklemesin bari dedim

gön taba yazlık, 3 kez falan giydim onu da, çok rahat bir ayakkabı, yumuşacık derisi ama bebek olunca spor ayakkabı neyime yetmiyor benim :)

veroni siyah burnu açık ayakkabı, onu 2-3 kez giydim ama içinin astarı biraz kötüymüş, ilk giymede rengi attı, astarı değişti mi sıfır ayakkabı, derisi yumuşacık onun da, zaten ayaklarım sorunlu deri ayakkabı giyiyorum o yüzden genelde, üç ayakkabı da 38 numara

togo çizme, onu da 5-10 kez anca giydim, o da gerçek deri, 38 numara yine aynı şekilde, eteklerin altına da çok şık oluyor, kardeşim mankenlik yaptı ona, kot vardı üstünde, bence kotla da gayet güzel oldu :)

canım çizme ve fuşya çanta takaslıkta 4,5 yaş kız kıyafetleri ayakkabıları ve bellona ve taç marka yatak örtüleri var düşündüğün birşey varsada söyliyebilirsin belki elimde olan birşeydir

canım benim bir yaşında bir oğlum var, ona uygun bişi varsa düşünebilirim, yoksa normalde pek takas düşünmüyorum, fiyat olarak takas yapmadan düşündüğün bi fiyat var mı ikisi için?

canım benim bir yaşında bir oğlum var, ona uygun bişi varsa düşünebilirim, yoksa normalde pek takas düşünmüyorum, fiyat olarak takas yapmadan düşündüğün bi fiyat var mı ikisi için?

örtüler içinmi ikisi 55 yapıyor düşünürsen 45 tl ye bırakabilirim ikiside yepyeni vede sorunsuzdur 1 yaş için pek birşeyim yok ama 2,3 yaş düşünürsen örme mont ,atkı ,şapka var istersen resim eklerim

kusura bakma burda yazdığım mesajı özele göndermesini bilmediğimden buraya yazıyorum

örtüler içinmi ikisi 55 yapıyor düşünürsen 45 tl ye bırakabilirim ikiside yepyeni vede sorunsuzdur 1 yaş için pek birşeyim yok ama 2,3 yaş düşünürsen örme mont ,atkı ,şapka var istersen resim eklerim

kusura bakma burda yazdığım mesajı özele göndermesini bilmediğimden buraya yazıyorum

anladım canım ama örme istemiyorum zaten hem anneanne hem babaanne örüyorlar bişiler, evim de küçük, ben hiç takasa girmeyeyim, senin düşündüğün bir fiyat var mı ikisi için?

canım ayrıca nickin üstüne gelip sağ tıklayınca özel mesaj at çıkıyor, ona tıklarsan doğrudan özel mesaj da atabilirsin

anladım canım ama örme istemiyorum zaten hem anneanne hem babaanne örüyorlar bişiler, evim de küçük, ben hiç takasa girmeyeyim, senin düşündüğün bir fiyat var mı ikisi için?

canım eşim ramazanda tatile çıkacak o yüzden para olarak değilde takas olarak yapabilirim yinede teşekkür edrim ilgin için sana bol satışlar canım

canım sordukların da diğerleri de 38 numara, çizme togo, burnu açık veroni, topuklu siyah elle, taba sandalet gön marka ayrıca beğenmene sevindim :))

:ssz::ssz::ssz:

numara uymadı ya....
ama çok hoşlar iyi satışlar canım sana.......

Back