Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takas düşünürmüsün
hangisi için ve ne var canım takaslık?
canım çizme ve fuşya çanta takaslıkta 4,5 yaş kız kıyafetleri ayakkabıları ve bellona ve taç marka yatak örtüleri var düşündüğün birşey varsada söyliyebilirsin belki elimde olan birşeydir
canım benim bir yaşında bir oğlum var, ona uygun bişi varsa düşünebilirim, yoksa normalde pek takas düşünmüyorum, fiyat olarak takas yapmadan düşündüğün bi fiyat var mı ikisi için?
örtüler içinmi ikisi 55 yapıyor düşünürsen 45 tl ye bırakabilirim ikiside yepyeni vede sorunsuzdur 1 yaş için pek birşeyim yok ama 2,3 yaş düşünürsen örme mont ,atkı ,şapka var istersen resim eklerim
kusura bakma burda yazdığım mesajı özele göndermesini bilmediğimden buraya yazıyorum
örtüler içinmi ikisi 55 yapıyor düşünürsen 45 tl ye bırakabilirim ikiside yepyeni vede sorunsuzdur 1 yaş için pek birşeyim yok ama 2,3 yaş düşünürsen örme mont ,atkı ,şapka var istersen resim eklerim
kusura bakma burda yazdığım mesajı özele göndermesini bilmediğimden buraya yazıyorum
Eki Görüntüle 1155732
Eki Görüntüle 1155733
Eki Görüntüle 1155735
Eki Görüntüle 1155737
Eki Görüntüle 1155739
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım ama örme istemiyorum zaten hem anneanne hem babaanne örüyorlar bişiler, evim de küçük, ben hiç takasa girmeyeyim, senin düşündüğün bir fiyat var mı ikisi için?
canım numaraları kaç,hepsi hoşuma gitti......![]()
canım eşim ramazanda tatile çıkacak o yüzden para olarak değilde takas olarak yapabilirim yinede teşekkür edrim ilgin için sana bol satışlar canım
canım sordukların da diğerleri de 38 numara, çizme togo, burnu açık veroni, topuklu siyah elle, taba sandalet gön marka ayrıca beğenmene sevindim :))
numara uymadı ya....
ama çok hoşlar iyi satışlar canım sana.......
canım ayrıca nickin üstüne gelip sağ tıklayınca özel mesaj at çıkıyor, ona tıklarsan doğrudan özel mesaj da atabilirsin
ilgili olduğun kadar duyarlısında canım çok teşekkür ederim
posta kutun dolu canım .çantalarını beğendim .eğer uygun bir fiyat verirsen almayı düşünüyorumEki Görüntüle 1155705
Eki Görüntüle 1155715
Eki Görüntüle 1155716
Eki Görüntüle 1155717 Eki Görüntüle 1155718
Eki Görüntüle 1155719
Eki Görüntüle 1155720
Eki Görüntüle 1155721
Eki Görüntüle 1155722
Eki Görüntüle 1155723
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi