Yeniler Geldi Fiyatlar Düştü Tüm İhtiyaçlar İçin İçeri Buyrun

Sarmaşık model 18 ayar altın kaplama inci set 30 tl. Anneler Gününe Şık Bir Hediye Olabilir :

Son düzenleme:

Çok kaliteli,şık ve kullanışlı bir çanta..İç astarı turkuaz rengi..Telefon cebi ve fermuarlı gözü var..Ayarlanabilir uzun askısı var..Kullanılmadı sıfır..İyi bir anneler günü hediyesi olabilir..50 TL

Son düzenleme:

Bir Gün; Londra’da başlayan ve Paris’te son bulan 20 yıllık aşk, sevgi, dostluğu anlatan bir roman..Ben çok severek okumuştum alan arkadaşta sever diye düşünüyorum :) 5TL.

"Hoşça kal- Bir Erkek Vedası" erkeğin gözünden ayrılığı anlatan bir kitap..Oldukça doğal erkek diliyle yazılmış onları anlamak için okunası :) 5 TL.

2 ay önce solaryumda kullanmak için almıştım ama koruması bana yetmedi hassas tenlilere tavsiye etmem onun dışında almak isteyen olursa 5 tl.den vericem.Fotoğrafta görüldüğü kadarı kullanıldı..

Kahverengi, altın rengi fermuarlı, nubuk çok gözlü portföy cüzdan..Hediye geldi hiç kullanılmadı..

Fotoğraftaki model (kemer dahil değil) siyah pantolon etek..38 beden ince 40lara da olur..Giyilmedi 25 TL.

Fotoğrafta soluk gibi çıktı ama simsiyah L/XL bedenlere uygun erkek yeleği..Kapşonu vardı ama bulamadım..10 TL.

Lotus sütlükahve İspanyol paça 30 beden kot pantolon..Boy 93 cm..Yeniden farksız 10 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…