Yeniler Geldi Fiyatlar Düştü Tüm İhtiyaçlar İçin İçeri Buyrun

Bende70ler hastalik.cok parca var bende.modanin zirvesi 70lerdi.oyuzden daha guzeller.

Kesinlikle modanın zirvesi doğru tabir..bu mesela 1960ların stilettosu nasıl da zarif
Kot ceketim maalesef yok tatlım ama günaşırı bişeyler ekliyorum takipte kalırsan bulabilirsin uygun bişeyler..

Eki Görüntüle 1093766
Bunları almak istiyorum duruyorlarsa
Ltfen satmadan bana dönüş yaparmısın öZelden 3ne bir fiyt rica edicem anlaşrsak hesap no birde😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm cnm bu kırmızı hırkayı satyormusun

Canım pantolon penye değil kaliteli bi kumaşı var..etiketinde %84 Polyester, %12 Viskon, %4 Likra yazıyor..Hiç giyilmedi beğenirsin için rahat olsun :)

Eki Görüntüle 1094199

Canım pantolon penye değil kaliteli bi kumaşı var..etiketinde %84 Polyester, %12 Viskon, %4 Likra yazıyor..Hiç giyilmedi beğenirsin için rahat olsun :)

Tamm canm nil yeşili ,bu pantolon birde mont hbr bekliorm senden sıkştrma en beklerim hiç acelem yok telaşa verme tamm mı kendini tşk yrdmn içinde

Pudra pembesi 39 numara..fotoda görüldüğü gibi parmak altında kalan minik bi yırtığı var..5 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…