Yeniler Geldi Fiyatlar Düştü Tüm İhtiyaçlar İçin İçeri Buyrun

İkisi de Bonavita marka saten 38 beden hiç giyilmediler etiketli..Ekru olan ister abiye ister günlük kullanıma uygun..

canım pembe gömlek olay oldu.. hala bana ulaşmadı.. yurtiçi korgo delirtti beni... gelmiş de biz ücretinden dolayı geri çevirmişiz... gelmediler diyoruz imzamız varmı diyoruz yok... burası onların merkezine 1 bçk saat uzaklıkta bir köy resmen getirmediler kargomu... sana geri gelirse alıp tekrar yollarmısın? kargo ücretini yollarım sana... parasını da ödedim gömleğin alamadım bir türlü. birde özelden takip numarası hala duruyorsa sende yollarsan sevinirim.

aa ben senden mesaj gelmeyince aldın sanıyorum kaç gündürrr bana gelmedi geldilerse de evde bulamamışlardır canım ptesi bi arayıp sorayım bakim ne yapmışlar paketi ya hayret bişey..özelden takip numarasını attım..

Mevsimlik Collezione marka L beden trençkot..Üstten ikinci düğmesi dışında sıfır ayarında 15 tl.

Polaris marka Gerçek deri kafesli zımbalı bootie..36 numara..2 kere giyildi fotoğrafta görüldüğü gibi sadece topuğunda minik deformasyonlar var.Kutusunda göndericem..30 tl.

Nişantaşında bir modaevine 1200 tl.ye yaptırıldı ve sadece 4 saat giyildi..Turkuaz ve siyaha yakın lacivert deniz renklerinde simli tül etekli bel kısmı da kristal taşlarla işli.40 bedene uygun yapılmış ama daraltma yapılmaya müsait.Nişan,kına yada yakın arkadaş akraba düğününe ideal ve pişti olma ihtimali sıfır 300 tl. kargo ücreti benden..

Eklentiler

• $1240258_174380922752843_1490415379_n.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…