Yeniler Geldi Fiyatlar Düştü Tüm İhtiyaçlar İçin İçeri Buyrun

1- 2- 3- 4-

1- Adil ışık kapşonlu tunik etiketi xs ama ben 40 bedende giyiyordum 7 tl.

2- Miss rouge gri salaş tunik 40/42 bedene uygun 7 tl.

3- Collezione kırmızı çizgili yelek etiketi m ama her bedene uyar 7 tl.

4- Hindistandan otantik tunik 40 beden 10 tl.

Yeşil siyah kapşonlu peluş kürk hırka ceket 40/42 beden 15 tl.
(en alt düğmesi kopuk)

Lcw siyah kapri lacoste kumaşı L beden 10 tl.

Yeşil şort etek kumaşı saten gibi kaygan bişey 38 beden 5 tl.

kızlar yeni ürünler ekledim her sayfada başka ürün var hepsine bakmadan geçmeyinnnn

Siyah asimetrik etekli balon kollu jarse elbise..Özel günlerde de rahatlıkla giyilebilecek şıklıkta 42/44 beden hiç giyilmedi 25 tl.

Beyaz ceket duruyor mu ölçülerini yazar mısınız bir omuzdan diğeromuza bir koltuk altından diğer koltuk altına ve bel ölçüsü önü kapalı iken? Son fiyat nedir))

Beyaz ceket duruyor mu ölçülerini yazar mısınız bir omuzdan diğeromuza bir koltuk altından diğer koltuk altına ve bel ölçüsü önü kapalı iken? Son fiyat nedir))

evet ceket duruyor :) ölçüleri omuzları 43 cm. iki koltuk arası 45 cm. boy uzunluğu 53 cm. tam 38 bedene fit ama önü kapanmıyor model olarak açık..50 tl.den satışa başlamıştım ama 40 tl.ye düşürdüm artık bu son fiyat olsun canım :)

Teşekkür ederim omuzları bana geniş... Sagol ilgilendiğin için

arakdaşım gömlek hala ulaşmadı bana yolladınmı pembe uzun gömleği??

hayır elifcim gömleğini ayırdım bu hafta özel sebeplerden dolayı çıkamadım yarın ptt ile görüşücem hesap olayını..bazı arkadaşlar kapıda ödeme kalktı falan dediler ama yarın sorucam ona göre de göndermeden önce haber vericem mutlaka

canım görüşebildin mi ptt ile? benim için illa kapıda ödeme şart değil. iban yollarsan hesabına para da yatırabilirim sen de kargolarsın.

Eki Görüntüle 1033560 Eki Görüntüle 1033561 Eki Görüntüle 1033562

Kızlar bu abiye takım Osmanbey Muzaffer Collection etiketi üzerinde hiç giyilmedi..İşim gereği sponsor olarak getirmişlerdi öylece dolabımda kaldı..1 beden 36/38 uyumlu..Farklı giyinmeyi sevenler için pişti olma ihtimali sıfır Pantolonu simli buzzy kumaş yakından yılan derisi gibi görünüyor bel kısmı payetli..Üstü yine payetli büstiyer..Üstünde yere kadar şifon yanlardan yırtmaçlı yeleği var ve çok tatlı bir bebe mavisi..Bu fotoğraflarda çok kendini göstermiyor ama isteyene detaylı fotoğraflar çekebilirim

1- ipekyol ekru renk havuç pantolon / 40 beden / 15 tl
2- kiremit rengi pantolon etek / 42 beden / 15 tl
3- kemik rengi spor pantolon / 38 beden / 10 tl
4- ispanyol paça fitilli kadife / 38 beden / 15 tl
5- bershka ispanyol paça kot / 40 beden / 15 tl
6- collezione beyaz keten pantolon / 38-40 beden / 15 tl
7- puantiyeli pileli pantolon etek / 42-44 beden / 10 tl
8- kırmızı pantolon etek / 42 beden / 10 tl
9- adil ışık fitilli kadife kapri / m beden / 15 tl.
10- nike orjinal kapri / m-38-40 beden / 25 tl
11- lcw kapri / l beden / 10 tl
12- kalpli kedicikli polar eşofman / 42-44 / 10 tl
13- asker yeşili eskitme kot / 40 beden / 10 tl
14- ekoseli kışlık şort / 40-42 beden / 10 tl
15- kot şort / 38 beden / 5 tl
16- yeşil şort etek / 38 beden / 5 tl

Altın ve gümüş renk seçenekli Osmanlı tuğra armalı ve hilalli dekorasyon çerçeveleri 22x34 cm. adeti 15 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…