- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
sahıbındende gormustum ayakabıyı fln cok guzel h
psı jully bıde sana bı konuda danscaktım cnm ama özel mesaj atamıyorum
evet cnm orayada koymuştum sana cvbladım konumda dediklerimi yaparsan eski saç rengine dönersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahıbındende gormustum ayakabıyı fln cok guzel h
psı jully bıde sana bı konuda danscaktım cnm ama özel mesaj atamıyorum
(Bu satıldı mi birde elbise var ordan da yazacağım.)burda sordugun hangisi anlayamadım
cnm sordukların satıldı sadece cıtcıtlı siyah olan elbise kaldı
Ürün elin de ise öbürü yle gönderebilir misin ?kapıda ödeme sistemi burda devam ediyor siparişlerinizi bekliyorum
Ürün elin de ise öbürü yle gönderebilir misin ?
O ceket ti cıtcıt lı olan siyah elbiseyi bana gönderebilir misin .
tamam elbiseyi gönderiyorum sana canım başka varmı istediğin
Eki Görüntüle 1088992 cnm bu kot ceketim var kalan suan dierleri satıldı .. tabi yukluyorum ara ara
Kolları nasıl tak olarak anlayamadım. Bir de fiyat
Kolları nasıl tak olarak anlayamadım. Bir de fiyat
Sen bana çıt çıt li elbiseyi gönder. Geç buldum seni ama bundan sonra takip teyim:) beğendiğim kot ceket olursa görürsem yazarım. Adres bilgilerini nasıl vereceğim. .
TAMAMdIR CNM MSJLA ATABİLİRSİN BURAdAN AdRES İSİM SOY İSİM VE TEL NO PTESİ KARGOLARIM VAR CIKARTIRIM SENİNKİNİdE CANIM :)
TAMAMdIR CNM MSJLA ATABİLİRSİN BURAdAN AdRES İSİM SOY İSİM VE TEL NO PTESİ KARGOLARIM VAR CIKARTIRIM SENİNKİNİdE CANIM :)
KALANLAR İÇİN dİGER SAYFALARA BAKINIZ ... dAR PAÇA KOT + MAVİ TULUM + SALAŞ KAHVE TUNİK SATILMIŞTIR...
July mesajım gitmedimi? Kot ceketi istiyorum bolero gibi olanı?
Canm son fiyat ne olur
Mrb canm nine vest bootie ve degaje yaka salaş tunikle ilgileniyorum takas dusunurmusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.