Yeniler Eklendi Bakmadan Geçme/satilmistir

tamam cnm siyah badi varda m bedene uyumlu esnior onu koyucam önleri cepli yuvarlak yaka gzl

ok canım bugn yollayabilirmisin yollayamazsanda beklerim canım önemli değil yorulma benim için fiyat neydi canım şimdi nekadar tutuyo
bugün inanılmaz yorgunum pzt den nefret ediyorum çok yoğunum başımda ağrıyo ama ilk işim gelip sayfana baktm

bugun kargolarım var cnm 25tl yapıor seninkinide yollarım .. eksik olma canımsınnnn çok saol tatlımm

öncelikle merhaba bayıldım ürünlere tam istediğim gibi heryerdende yazcam yazıyorumda sen nasıl temiz düzenli bir insansın yani insansın insanlığın için teşekkür ederim

öncelikle merhaba bayıldım ürünlere tam istediğim gibi heryerdende yazcam yazıyorumda sen nasıl temiz düzenli bir insansın yani insansın insanlığın için teşekkür ederim

canıııııııııım guzel gunlerde kullan çok mutlu ediyorsun beni yaaa sana ürün göndermekten cidden ayrı bi zevk alıyorum artık haha eksik olma canım çoooook öptümmmm

38/40 uyumlu kullanılmadı 15 lira kapıda ödeme vardır... (referans bırakanlara)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…