tamam cnm siyah badi varda m bedene uyumlu esnior onu koyucam önleri cepli yuvarlak yaka gzl
ok canım bugn yollayabilirmisin yollayamazsanda beklerim canım önemli değil yorulma benim için fiyat neydi canım şimdi nekadar tutuyo
bugün inanılmaz yorgunum pzt den nefret ediyorum çok yoğunum başımda ağrıyo ama ilk işim gelip sayfana baktm
bugun kargolarım var cnm 25tl yapıor seninkinide yollarım .. eksik olma canımsınnnn çok saol tatlımm
kargo ücreti sabit 7 tl mi yani 32 tlmi yapcak ona göre paramı ayarlayım
canımm kolylerin fiyetı ne kdr ?
evet cnm benim sabah netim gitti simdi girdim kp ni yazıyorum cnm özele gule gule kullan bunlarıda çok öptümcanım ben kargo takibine baktım 27 görünyor bu kargo ücreti dahilmi hariçmi hali anlamadım ben olmazsam parayı arkadaşa bırakcam o yüzden ben hep hastanede olmuyorum çünkü net para bırakayım diye
kot görünümlü pantolon tayt yumuşak ve esnektir 15tl
evet cnm benim sabah netim gitti simdi girdim kp ni yazıyorum cnm özele gule gule kullan bunlarıda çok öptümcanım ben kargo takibine baktım 27 görünyor bu kargo ücreti dahilmi hariçmi hali anlamadım ben olmazsam parayı arkadaşa bırakcam o yüzden ben hep hastanede olmuyorum çünkü net para bırakayım diye
cnm 20 tl yazmışım aldıklarına 25ti ya 5tl eksik yazmışım ... kargom çoktu kafam karışmış 27 vercen artık napalım
satıldı mı ?
rengi mavi değilmi ?
cnm 20 tl yazmışım aldıklarına 25ti ya 5tl eksik yazmışım ... kargom çoktu kafam karışmış 27 vercen artık napalım
SAOL CANIM VALLA BANA YARADI BU KARIŞIKLIK ARTIK BAŞKA ÜRÜNLERDE TELAFİ EDERİZ HAKKIN GEÇMESİN ELİNE SAĞLIK TERTEMİZ ÜRÜN YOLLUYOSUN BİRDE HAKKINI YEMEYELİM DAHA ÜRÜN ALIRIM ZATEN SENDEN
SAOL CANIM VALLA BANA YARADI BU KARIŞIKLIK ARTIK BAŞKA ÜRÜNLERDE TELAFİ EDERİZ HAKKIN GEÇMESİN ELİNE SAĞLIK TERTEMİZ ÜRÜN YOLLUYOSUN BİRDE HAKKINI YEMEYELİM DAHA ÜRÜN ALIRIM ZATEN SENDEN
oy cnm benim eksik olmayasın kısmetine o fiyatla gitmek varmış helali hoş olsun iyi gunlerde kullan hepsini
öncelikle merhaba bayıldım ürünlere tam istediğim gibi heryerdende yazcam yazıyorumda sen nasıl temiz düzenli bir insansın yani insansın insanlığın için teşekkür ederim
Merhabaa kolay gelsin http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=960787&d=1391379897 bu kazak satıldı mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?