Yeniler Eklendi Bakmadan Geçme/satilmistir

sağ alt taraftaki eşofman üstü takımmı ikilimi anlamadım canım birde beden ne bana olurmu acaba onuda çok beğendim olursa fiyatda uyarsa almak isterim

canım kırmızı esofman ustu kullanılmadı etiketi üzerinde L bedene uyumlu 10 tlden veririm tek sorunu fermuar kopcası (ucu) dusmuş nba markası sana olur birde badi istemişsin sanırım bakayım siyah varsa koyarım hediyem olsun cnm pazartesi gönderirim

Son düzenleme:

15 etek 10 tl esofmanmı şimdi ok pzt yolla kırmızı olanmı eşofman yanındakimi

badiye gelince teşekkür ederim sana çok naziksin adres yollamama gerek varmı yoksa özeldeki duruyosa bakarmısın

badiye gelince teşekkür ederim sana çok naziksin adres yollamama gerek varmı yoksa özeldeki duruyosa bakarmısın

adresleri defterime kaydediyorum tatlım var .. kırmızı olan kaldı mavi satıldı cnm kırmızıyı yollayacagım

adresleri defterime kaydediyorum tatlım var .. kırmızı olan kaldı mavi satıldı cnm kırmızıyı yollayacagım

tamam harikasın senden hbr bekliyorum takip nosunu daha fazla ürün istiyorum ayrıca kendi adıma söleyim çok beğeniyorum bu arada etek uzun benm boyuma olur dimi

sağ alt taraftaki eşofman üstü takımmı ikilimi anlamadım canım birde beden ne bana olurmu acaba onuda çok beğendim olursa fiyatda uyarsa almak isterim
bu arada eşofman üstü kapşonlumu fotodan pek anlamadımda canım aman neyse sen kötü bişey satmazsın eminim çok güzeldir

tamam harikasın senden hbr bekliyorum takip nosunu daha fazla ürün istiyorum ayrıca kendi adıma söleyim çok beğeniyorum bu arada etek uzun benm boyuma olur dimi

ceketi ne kadar begendiysen bu ürünlerimede bayılcana garanti veririm tatlım evet uzun ve harika duruyor agır bir penyedir kırışmaz belide penyedir rahattır .. yollayınca kpsini atarım msjla ptesi öptüm cok .. bu arada yarın yine yükleme yapacagım kısmetse onlarada bakarsın ekleme yaparız

bu arada eşofman üstü kapşonlumu fotodan pek anlamadımda canım aman neyse sen kötü bişey satmazsın eminim çok güzeldir

yok canım kapşonsuz kotlarla cok gzl durur eşofmanlada kullanılır ceket havasındadır dik yakalı

ya pzt ekle nolur yarın ben şehir dışındayım işte değilim giremem nete benden önce görenler alırlar pzt yükle sabah ilk işim bakarım buarada eofman ikilimi teklimi anlamadım

ok onlar artık benmim kimsecikler alamaz lar ben kaptım ben kaptımmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))

:114: tamam canım hepsi senin :d ptesi bakarsın ozaman salı yollarım ekleme yapacak olursan tek kargoda gelsin

julyy sen istanbuldaydın dimi ya kıyafetten başka şeylerde olsa keşke çanta takı falan ayakkabı dicem ama senin ayakların küçüktür kesin çanta ve takı fikrini bi süşün bence veya ev aksesuarı falan gibi zevklisin alıcılar olur bence mesela ben

:114: tamam canım hepsi senin :d ptesi bakarsın ozaman salı yollarım ekleme yapacak olursan tek kargoda gelsin

ya çok düşüncelisin pzt bakarım öğünde hbr veririm sana kargoda hepsini beraber yollarsın ya seni anlatacak başka kelimeler bulamıyorum neyse nazar değecek valla kanım kaynadı sana seni yakından tanımak isterdim normalde insan görmediği birine güvenirmi evet güvenirmiş büyük lokma ye büyük söz söleme

cnm ev aksesuarları kırılıyo ediyo yazık oluyo o yuzden istemiyorum.. ben izmirdeyim tatlım ayakkabı olarakta 38 ve 39 var ben 38 kullanıyorum çantalarım olanları hep diger eski konularımda satmıştım bitti takılarımı evet olabilir aslında takım çok ekleme yaparım bakarsın ayrıca tşkr ederim guzel yazıların için eksik olma cnm

CEKETLER 40-42 UYGUNdUR İÇİ ASTARLI BELdEN OTURMALI BLAZER TARZdAdIR...İSTER SPOR TARZ YARAT JEAN İLE İSTER KLASİK PANTOLON İLE KULLAN

KAPIdA ÖdEME VARdIR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…