CNM O UZUN ETEK ELBİSE dEĞİL dURUYOR
Eki Görüntüle 1122281 Eki Görüntüle 1122282 elbise olarak bu var suan
eteğin fiyatı ne çok beğendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNM O UZUN ETEK ELBİSE dEĞİL dURUYOR
ben eteğin fiyatını öğrenmek isterim göz yanılması elbise sandımCNM O UZUN ETEK ELBİSE dEĞİL dURUYOR
july benim ayırttığım ürünü sattın mı senBen msj sayısını dolduryım diye bekliyordum. Öğlende özel verdiğin face hesabına girecektim
![]()
SATIŞTAdIRR BAYANA EŞİ GİYdİRTMEdİĞİ İÇİN VAZGEÇİLdİ...
cnm elbısenın üzerındekı halını görebilme imkanım var mı
ben eteğin fiyatını öğrenmek isterim göz yanılması elbise sandım
cnm çok şık tek omuz siyah ütü istemez bir elbisem var çagla şikelde görüp almıştım gecen sene istersen ona bak bi fikir sade ama takılarla falan süsleyebilirsin 38 beden
Eki Görüntüle 1120324 Eki Görüntüle 1120325
Eki Görüntüle 1120331 Eki Görüntüle 1120332 ve böle bir etegim var arkası uzun gupur dantel uzun
canım dantel etek ne kadar
cnm etek 15 tl den veriyorum
Eki Görüntüle 1118333 Eki Görüntüle 1118334
ŞİLE BEZİ BEYAZ TUNİK KALCA KISMI LASTİKLİ KULLANILMAdI... 15 TL.
Eki Görüntüle 1118468 Eki Görüntüle 1118469 Eki Görüntüle 1118470
38 40 uyumlu elbise şıklıgı zarifligi severlere dizde 10 tl
Eki Görüntüle 1118487 Eki Görüntüle 1118488
UST KISMI FIRFIRLI ÖNU KISA ARKASI Bİ KAT dAHA UZUN ELBİSE ŞİLE BEZİNdEN ÇOK RAHAT L BEdEN 10 TL..
SANA ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM HARİKA BİR KOT CEKET BAYILDIM SENDEN ALIŞ VERİŞ YAPMAYA DEVAM TCEM O SİYAH ETEĞİDE ALCAM HARİKASIN JULYY BİDE GERÇEK ADINI BİLSEM İYİ OLURDU SÜPER SÜPER SÜPER çok dürüst çok iyi bir insan çıktın
VALLA ÜRÜN TERTEMİZ YIKALI ÜTÜLÜ DAHA NİCE ALIŞ VERİŞLERE SAOL 3 GÜNDE ELİME ULAŞTI
kıyafetlerin gibi sende süpersin balımmmm :*![]()
bugün kargomu aldım jully hanımcım kot ceket tam istediğim gibi az boydan kısa ama önemli değil ben boy ölçüsünü sormadım o sebeple bişy diyemem hem çok hızlı işlem ve zamanında kargo toplamda 2 ürün beğenmiştim julyy hanıma pembe elbiseden vazgeçtiğimi söyleyince sanırım biraz sinirlendi ve sen şimdi ceketede kusur bulursun dedi sanki 15 ürün beğenmişim ve hepsine bi bahane üretip kendisini oyalamışım gibi hissettim ve üzüldüm özür dileyip vazgeçtim ama bunu konuna yazarım ve benim kararsızlığımdan ve eşimden dolayı yazarımistersen dedim böle teklifime gerek yok dedi sonra konuya kendisi yazmış
bayana eşi giydirtmiyormuş dedi bu yorumada ben rencide oldum böle bi durum yasadık bunu belirtmek isedim sonuçta ticaret yapıyosanız müşteri haklıdır para kazanmak zor csanım ama iyi ürünlerin var ve gönderi hızın süper tekrar teşekkür ederim paramın hayrını gör canım