hepside harika ama ben kayseride yaşıyorum bunları sadece tatilde giyebilirim ama ceket güzel
Eki Görüntüle 1118330 Eki Görüntüle 1118331 Eki Görüntüle 1118332
HARİKA PEMBE ELBİSE dİZ HİZASINdA ARKASI UZUN SIRT VE KOMPLE ÜST dANTEL YUMUŞAK ESNEK ÇOK ŞIK BİR ELBİSE KACIRMAYIN dERİM 38 40 UYUMLU...
kot görünümlü pantolon tayt yumuşak ve esnektir 15tl
SATIŞTAdIRR BAYANA EŞİ GİYdİRTMEdİĞİ İÇİN VAZGEÇİLdİ...
Beden nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne kadara satıyorsunuz?
JULYCIM kıyafetler yıne yıkıyo masallah
özel günde giymek için abıye yada elbıse tarzı bıseylerın varmı
kına gecesınde gıyecegım 38 bedenım
[sıze=3]cnm çok şık tek omuz siyah ütü istemez bir elbisem var çagla şikelde görüp almıştım gecen sene istersen ona bak bi fikir sade ama takılarla falan süsleyebilirsin 38 beden[/sıze]
Eki Görüntüle 1120324 Eki Görüntüle 1120325
Eki Görüntüle 1120331 Eki Görüntüle 1120332 [sıze=3]ve böle bir etegim var arkası uzun gupur dantel uzun[/sıze]
Aman hemserimi buldummmm
mrb hemşerim diyince sizdemi kayseri ben burda yaşıyorum yerlisiyim kayserinin siz???????????
Canim bende kayseri de yasiyorum özele geçelim arkada sin konusunu meşgul etmeyelim istersen :)
july az önce ben aradım seni ya bunu satmadım de işte istediğim elbise müsait olunca bana dönüş yap nolur bayıldım buna fiyatı ne satmadıysan hemen yolla nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:
günaydın julyy napıyorsun gene pembe elbise yakmmış ortalığı ya işte ben bunun uzunlarından istiyorum harika bişey kim aldıysa güle güle kullansın
Fiyattlarını msj atsana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm mesaj sürem var suan cvb veremedm... hesap nosu atmama gerek yok şubede alırken ödemesini yapıp alcaksınz ceketi sölemiştim ya
yani ceketin parası artı gönderi parası şubeye ödicem doğru anlamışım dimi bide gönderi takip no vericenmi bana msj mı gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?