Yeniler Eklendi Bakmadan Geçme/satilmistir

JULYCIM kıyafetler yıne yıkıyo masallah

özel günde giymek için abıye yada elbıse tarzı bıseylerın varmı

kına gecesınde gıyecegım 38 bedenım

JULYCIM kıyafetler yıne yıkıyo masallah

özel günde giymek için abıye yada elbıse tarzı bıseylerın varmı

kına gecesınde gıyecegım 38 bedenım

cnm çok şık tek omuz siyah ütü istemez bir elbisem var çagla şikelde görüp almıştım gecen sene istersen ona bak bi fikir sade ama takılarla falan süsleyebilirsin 38 beden

ve böle bir etegim var arkası uzun gupur dantel uzun

günaydın julyy napıyorsun gene pembe elbise yakmmış ortalığı ya işte ben bunun uzunlarından istiyorum harika bişey kim aldıysa güle güle kullansın

siyah maxi boy uzun etek beli penye esnektir rahattır

Eki Görüntüle 1115224

july az önce ben aradım seni ya bunu satmadım de işte istediğim elbise müsait olunca bana dönüş yap nolur bayıldım buna fiyatı ne satmadıysan hemen yolla nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:

CNM O UZUN ETEK ELBİSE dEĞİL dURUYOR

elbise olarak bu var suan

günaydın julyy napıyorsun gene pembe elbise yakmmış ortalığı ya işte ben bunun uzunlarından istiyorum harika bişey kim aldıysa güle güle kullansın

tamam cnm sana paylaştım siyah bi elbise bakarsın üstte .. alana hayırlı olsn evet gzl bir elbiseydi tşkr ederim cnm

Fiyattlarını msj atsana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm mesaj sürem var suan cvb veremedm... hesap nosu atmama gerek yok şubede alırken ödemesini yapıp alcaksınz ceketi sölemiştim ya

cnm mesaj sürem var suan cvb veremedm... hesap nosu atmama gerek yok şubede alırken ödemesini yapıp alcaksınz ceketi sölemiştim ya

yani ceketin parası artı gönderi parası şubeye ödicem doğru anlamışım dimi bide gönderi takip no vericenmi bana msj mı gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…