hepside harika ama ben kayseride yaşıyorum bunları sadece tatilde giyebilirim ama ceket güzel
hepside harika ama ben kayseride yaşıyorum bunları sadece tatilde giyebilirim ama ceket güzel
beden ne herkonuda anlaştık beden bana olur inşallah 1,80 boy 95 kilo nolur olsun yaaaaaaa
ceket xxl a kadar olur cnm
ok bana yarına kadar ayırırsan olurmu kargo ne kadar para yarlayım hemen
lütfen yarına kadar satmayın olurmu ben ayın ortası hemen para bulcam bende ayın 10 para biter adres bilgilerimi yarın yollucam ok saol şimdidentamam canım kargosuda 7 tl 27ye gelicek size pazartesi yollacagım hafta sonu kargo burda kapalı cunku çarsambada elinize ulaşır .. özelden bana adres bilgilerinizi bırakın isim ve soy isim tel
lütfen yarına kadar satmayın olurmu ben ayın ortası hemen para bulcam bende ayın 10 para biter adres bilgilerimi yarın yollucam ok saol şimdiden
tamam canım ceket senindir hayırlı olsun simdiden gule gule kullan :)
ben askılı sifon veya keten farketmez siyah elbis eistiyorum hali belden aşağı bol böle kot ceketle falan olurya varmı elinde öle bişey veya eline düşerse hbrim olsun
Eki Görüntüle 1116735 Eki Görüntüle 1116736 BU TARZ VAR BOL RAHAT RAHAT VEYAdA SANA ATTIGIM SİYAH UZUN PENYE BELİ ESNEK ETEKLE İÇİNE GUZEL BİR BAdİ VE KOT CEKET MUKEMMEL dURUR
ya işte kocacım kısa giydirmez ceketle uzun elbise hani uçuş uçuş olanlardan buda harika gösterdiğin hersey harika ama ben giyemem
kot ceketin bedeni ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?