Yeniler Eklendi Bakmadan Geçme/satilmistir

sinre hanım kalan kot ceketim bu msj sürem var suan cvblayamıyorum burdan bakın lütfen

kayık yaka L

dİGER YENİLER İÇİN ARKA SAYFALARI ZİYARET EdİNİZ..

Son düzenleme:
Bunun fiyatı nedir canim? :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398706133335.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 37
Canim bunu bi üzerinde resmini gorsek kollari ve boyu uzun mu acaba

kolları yetim kol ve yarasa modeli uzun 78 cm. makinamın şarjı yok cnm yazlıkta kaldı çekemiorm pek bişey son bunları telden çektim

SALAŞ ÜST VE PANTOLON 38 UYUMLU KOMBİN 20 TL..

Juju biz bunları almak stiyoruz duruyormu ayakkabılar hariç altları ve üstleri yani cnm

Eklentiler

• $1398708848533.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 100
  • $1398708862850.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $1398708870568.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 43
Juju biz bunları almak stiyoruz duruyormu ayakkabılar hariç altları ve üstleri yani cnm

canım mickeyli tayt gitti...dier kombinlerin pantlonlarıda gitti sadece üstler duruyor (su yeşili kot duruyor onu parasız yollarım minik 2 leke varcnku satıştan kaldırmıştm kabul ederseniz yollarım)

rakamlıda satılmş beyaz üstün aynı pembe renkte olanı var istersen onu yollarım

Son düzenleme:
canım mickeyli tayt gitti...dier kombinlerin pantlonlarıda gitti sadece üstler duruyor (su yeşili kot duruyor onu parasız yollarım minik 2 leke varcnku satıştan kaldırmıştm kabul ederseniz yollarım)

Onlara uygun pantolon varmı canım yine kombin yapamazmısın öyle alsak kombin yapabilirsiniz

Onlara uygun pantolon varmı canım yine kombin yapamazmısın öyle alsak kombin yapabilirsiniz

kahverengi koton pantolon var elimde birde lewis kot pantolonum var öteki sayfada kaldı bakabilirsin cnm begenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…