Takas var mi ne kadar
Takas var mi ne kadar
Takas yok canim 15 tlTakas var mi ne kadar
Takas var mi ne kadar
Yok canimOkul cantasi var mi? Erkek cocuk icin
ya bu niye siyah değil ki
Bu tip renkler kameradan sürekli değişiyor Canım. Şu gördüğün renk neredeyse birebir.tam gül kurusu derler ya o renkten.ya bu niye siyah değil ki
canım bunun rengini çok anlayamadım fotoğraftan. yakından çeker misin rica etsem?
canım, hasar veya dirsek izi falan yoksa şimdilik bunu bana ayırabilir misin? senin tüm topiklerine bakıp, diğer ekleyeceklerini de görüp, aynı kargoda almak istiyorum.Bu tip
Bu tip renkler kameradan sürekli değişiyor Canım. Şu gördüğün renk neredeyse birebir.tam gül kurusu derler ya o renkten.
TAMAM canım haberleselimcanım, hasar veya dirsek izi falan yoksa şimdilik bunu bana ayırabilir misin? senin tüm topiklerine bakıp, diğer ekleyeceklerini de görüp, aynı kargoda almak istiyorum.
Teşekkürler canım. Beğendiğine sevindim :)))Canancim ürünlerini aldım. Herzamanki gibi tertemiz di ve resimde nasıl görünüyor aynen öyle geldi.. çok mükemmel bir satıcısın. .
Canancim ürünlerini aldım. Herzamanki gibi tertemiz di ve resimde nasıl görünüyor aynen öyle geldi.. çok mükemmel bir satıcısın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?