• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilenmis oturma odam

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Iki senedir tasinma planlarimiz oldugu icin,evde degisiklik yapmak istemiyordum.Ama tasinma planlari uzayinca artik bana gina geldi ve ne olursa olsun degisiklik olsun dedim.Cok fazla derine kacmadan oturma odami bu hale getirdim.Koltuklari esim bana sürpriz alip getirmis,bu yüzden rengi pek tutmadi ama buna da $ükür.Konsolu yeni almadik,kapladik.
Eski halini ve yeni halini koyuyorum.

Eski hali

Simdi de yeni hali

Son düzenleme:
koltukların rengi beyaza döner kırmızı sticker siyah olursa çokd aha güzel olacağına eminim

iyi günlerde güle güle oturun
güzel omuş

Evet canim ,zaten yukarida yazmistim,koltuklari esim alip getirmis.Sürpriz oldugu icin geri vermek istemedim.Stickerlerde önceden kalm,bu yüzden sökmeye kiyamadim.

konsolu kapladık demesen tanıyamazdım...çok güzel olmuş...ellerinize sağlık...
yalnız ayna o duvarda hiç hoş olmamış...o aynayı böyle modern bir odaya hiç asma bence

güle güle otur canım...allah kendi evini nasip etsin inşallah....

bence gayet güzel olmuş güle güle kullanın
tek önerim sehpayı daha ortaya ve boylamasına koyabilirsiniz belki

Sagol canim.Degisik degisik yapiyorum.Bazen öyle bazen böyle.

konsolu kapladık demesen tanıyamazdım...çok güzel olmuş...ellerinize sağlık...
yalnız ayna o duvarda hiç hoş olmamış...o aynayı böyle modern bir odaya hiç asma bence

güle güle otur canım...allah kendi evini nasip etsin inşallah....

Tesekkürler canim.Zaten arkadaslarim da taniyamadilar.Kapladik dedim inanamadilar.Uzun bir dolabim var,onuda kapliycaz.
Allah herkese ev sahibi olmak nasip etsin.Amin...

bence çok güzel olmuş
konsol hele resmen değişim yaşamış
kapladık diyince geri dönüp baktım bu o mu dedim:))
yemek masan çok şık canım ben asıl ona bayıldım çk modern nereden acep sorsam söylermisin
onları da kaplamadın herhalde:D

ben beğendim canım..

eskiye göre daha ferah ve iç açıcı olmuş..

güle güle oturun inşAllah..
Tesekkürler canim.Gercekten cok ferah oldu.Baktikca icim aciliyor.

bence çok güzel olmuş
konsol hele resmen değişim yaşamış
kapladık diyince geri dönüp baktım bu o mu dedim:))
yemek masan çok şık canım ben asıl ona bayıldım çk modern nereden acep sorsam söylermisin
onları da kaplamadın herhalde:D

Sagol canim.
:roflol:Yok canim,masayi kaplamadim.Evet masa cok modern,aslinda parlak cilali ama fotoda cikmamis.Almanya'daysan eger bilirsin,Poco'dan aldim.

bravo valla bende hıc anlamadım konsolu yenı aldınız sandım cok guzel olmus ellerınıze saglık mutlulukla yasayına.s.

nayn ben olmak türkiyebayanssulusmile
ama olanlar almanya da olanlar fikir edinmiş olur

aynada sık durmus bence hatta ıp perdenın arasına serpıstırdıın boncuklardan aynanın kenarına da takabılırsın ben bıraz kokosumda severım boncuklu pullu seylerıbayanssulusmile

Back
X