Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim arkadaşım banyo ve tuvalet fayanslarına yapmış
beğendiği resimli peçete den deseni kesmiş ve transfer tutkalı ile üzerinden fayansa yapıştırmış cila gibide ince bir tabakayla üzerinden gitmiş
hatta tuvalet ve banyodaki aksesuar çöp kovası ve taraklık fırçalıkların üzerine aynı deseni yapıştırmış. çok şık ve dayanıklı olmuş kazısan bile çıkmıtormuş. Eğer ilkkez deneyeceksen elinin alışması için başka bir zeminde dene ve öyle yap demişti arkladaşım.çok şıktı.sanki fayansın kendi deseni gibide doğal duruyordu...
benimde wc fayansları eskiydi gittik fayans aldık usta çağırdık eskinin üstüne yenileri yapıştırttık şimsi öyle güzel olduki tavsiye ederim fayans yapışttırmayı
evet cnm eskiye traşlama yaptı usta tık tık vurdu üstüne yapıştırıcı ve fayans geldi bu ustaların bildiği ve yaptıkları bişey
Benim evinde banyo fayansları eskiydi tam düğün üstü kıdırmaylada uğraşamazdık eşimle gittik fayanslarımızı seçtik sonra malzemeleri alıp ustaya verdik eskilere çatlatma yaptı çekiç yardımıyla ve yenileri yapıştırdı ama bekleme süresi falan var 3-4 gün sürüyor.Şimdi çok güzel oldu değiştirmeyi düşünenlere tavsiye ederim..
bu fayans çıkarmalarının resimleri yok mu? yapan arkadaşlar ekleyebilir mi? güzel bir uygulamaya benziyor nasıl bir şey merak ettim
mutfak fayanslarınızdan sıkıldıysanız yada eskidiyse musluk haricindeki yerleri ablam saten bota ile boyattı zaten şimdi yeni binalarda mutfaklarda saten boya yapılıyo.kabarma çatlaj vs. hiç birşey olmuyo. tabi ustasına yaptırıcaksınız macun çekip saten boya sürülüyo. bir başka fikirde çok güzel modellerdeithal mutfak kağıtları ile değişik bir görünüm yapabilirsiniz ben gördüm çok hoş ve değişik oluyo.