Bebek Beslenmesi yenidoğum yapan anneler emzirirken bebeğiniz tıkanıyormu.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
arkadaşlar daha 8 günlük anneyim emzirirken bebek tıkanıyor çok korkup ağlıyorum üzülüyorum boğulcak sanıyorum psikolojim bozuluyor sizede oluyormu.

merak etme benim bebeğimde de oluyordu emmeyi öğrendikçe azalıyor..şuan emmeyi bilmiyor bebeğin ondan oluyor büyük ihtimalle..ve bebeğin sadece burnundan nefes alıyor seni emerken burnunun açık olmasına dikkat et bide o şekilde tıkandığı zaman 2 kaşının ortasından baş parmağınla yukarı doğru masaj hareketi yap olmadı bebeğini dik konuma getir sırtına vur bi kaç kez gaz çıkartacakmış gibi..ben öle yapıyorum..panik yapıp kendini strese sokma geçici bi dönem bu..

normaldir canım,bizde de olurdu.Süt çok geldiğinden mi yoksa emmeyi beceremediğinden mi bilmiyorum.Zamanla düzene girer.

canım moralini bozma bazı çocukların yapısı böyle olabiliyor benim kızım 8 aylık oldu hala tıkanıyor alışıyorsun zamanla zaten zamanla biraz daha azalıyor

çok sağolun arkadaşlar inanın oturuup ağlıyorum göğsümü vermek istemiyorum mama yapmak istiyorum ona birşey olcak diye çok üzülüyorum..

benimkide 3 aylık oldu ama tıkaniyor hala.ben de cok telaslaniyordum bilhassa ilk zamznlar.hemen dik tutuyorum bende ise yariyor.ogrenecekelr zamnla.bosuna stres yapma biberonlada tıkanabilir cocuk.

evet canım benim bebeğim henüz 12 günlük ve çok korkuyorum emzirirken yanımda biri olmadan emziremez hale geldim boğulacak sanıyorum annemde kızıyo "sen hiç emerken boğazına süt kaçtığı için ölen bebek duydun mu?" diyo haklı belki ama kendime laf anlatamıyorum

bizde de aynı sorun var.ilk kızımda hiç yaşamamışdım.27 günlük kızım emerken 2 3 kere tıkanıyor.özellikle sütün en yogun geldiği süreçde tıkanıyor. bende çok korkup panik yapıyorum.hemen dik tutup sırtına vuruyorum iki kaşın ortasını yukarıya doğru masaj yapıyorum ama daha da çok uzar nefesini toparlıyamazsa ne yapmak gerek..doktora gittinmi sorucam.

benim de bebeğim 3 aylık oldu hala oluyor.yan çeviriyorum sırtına vuruyorum geçiyor.

ıpekte emerken genzıne kacıyor hep oksurup duruyor... cekıyor cekıyor yutmuyormu anlamıyorum kı ya... hemen kaldırıp sırtına vuruyorum kaslarının ortasına masaj yapıyorum...

Ben de aynı problemle karşı karşıyayım. ılk olduğunda çok panik olmuştum, nefesi gitti kıpkırmızı olmuştu.Ne yapacağımı şaşırmıştım. Kayınvalidem ayaklarından tutup baş aşağı sallamıştı da nefesi gelmişti. Ama sonra tıp öğrencisi olan kuzenim öyle olduğunda koluna yüz üstü yatırıp sırtına vur hemen geçer dedi. Ben de öyle yapıyorum ve hemen geçiyor şükür.

hımmm gaz cıkarır gıbı yanı... aklımızda bulunsun sagolasın paylastıgın ıcın vereliniortak

Evet canım başaşağı, koluna yatır yüzüst, tıp tıp vur, geçer inşallah. Ben alıştım artık. :)

ya aynı konudan çıldırıcam benim bebeğimde 17 günlük dün akşam çok fena tıkandı ve içtiği sütün birazı burnundan aktı çok korktum ondan önce ben ağlama krizine girdim ona zarar verdim die ama ne yapabilirim bilmiyrm sabah hemen doktora gittik doktorda burda yazan şeyleri söledi işte omzuna al sırtına vur bebekler sandığınızdan daha dirençli korkma büyüdükçe düzelir dedi. ama benim için emzirme seansları kabusum oldu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…