- 31 Ağustos 2010
- 310
- 78
- 318
- 42
hemen satmam gerekiyor kızlar o yüzden çok ucuz yoksa eklediklerimin çoğu ya 1 kere ya hiç giyilmedi.. giyilenler de zaten öyle canı çıkana kadar giyilmiş değil çünkü kızıma çok fazla kıyafet almıştım.. bebekler çabuk büyüyor malum çoğu böylece elimizde kaldı yepyeni.. resimlerden net bir şekilde görebilirsiniz.. ucuza satmamın nedeni hem ben bir an önce dolapları boşaltayım, hem de ihtiyacı olanların işi görülsün..
4 adet sweat body 7 lira lacivert ve kırmızısı yenidir
yanındaki resimdeki çıtçıtlı bodyler 5 lira hepsi
pretty rufle arkası fırfırlı body 10 lira
aziz bebe tüllü pudra pembe elbise 10 lira
andy wawa puantiyeli pembe elbise 15 lira
benetton pembe ekoseli bluz 10 lira
lc waikiki "its a girl" mama önlüklü, somon rengi benetton tişörtlü olan resim karesi 20 lira-hepsi içinde 3-6 aya uygun kıyafetlerdir. çıtçıtlı body baby gap, pembe çıtçıtlı kısa kol body h&m markalı) çoğu hiç kullanılmadı bile..
şapkası tavşanlı pembe kadife tulumlu olan kare 15 lira hepsi içinde.. yelek, 3 body, 1 çorap, 1 tulum.. tulum 1 kere giyildi diğerleri de sayılı giyildi eşya çok olduğundan..
sarı çizgili kadife tulum takımı hiç giyilmedi 5 lira
kendinden bolerolu pembe kanz tulum 5 lira
penguenli pembe kadife tulum 3 lira
sarı kadife tulum 3 lira
oysho baby hello kittyli tayt-sweat takımı -rengi kendinden soluk, yıkamadan dolayı solmadı- 10 lira
pembe puantiyeli hastane çıkışı takımı + battaniyesi + hiç kullanılmamış 5 adet zıbın 20 lira
iki penye tulum biri lc waikiki "its a girl" mama önlüğünün tulumu its a girl pembe tulum.. ikisi 15 lira resimdeki tüm parçalar dahil..
benetton baby pembe tweety bodyli resim karesi 15 lira hepsi dahil.. alt pijamaların hepsi ya 1 kez kullanıldı ya hiç kullanılmadı..
pembe ve yeşil iki adet hiç giyilmemiş pijama takımı 10 lira -ikisi bir satılacaktır tek tek satmıyorum..
hafif lekeli beyaz bebek battaniyesi 5 lira
kelebekli çiçekli uyku tulumu 9 aya kadar 10 lira
sevi bebe pembe dizlikler 6-15 ay arası emekleyen bebekler için.. 10 lira paketinde sapasağlam
superbaby wenice pembe elbiseli kare 20 lira hepsi içinde tabiki.. bu elbise hariç diğerleri yeni, yani hiç giyilmedi..mor spunky kids ekoseli etek ve gömlek ikisi 15 lira.. gömlek hiç giyilmedi, etek 1 kere giyildi..
banyo küveti fileli resim karesi 7 lira.. 6 parça..
2 pijama takımı yanyana olan resim karesi 20 lira hepsi yeni bu resimdekilerin..
Satılanları burdan satıldıkça sileceğim, o yüzden burda ne görürseniz hala elimde demektir.
50 lira üzeri kargo benden. kargoyu yurt içi kargo ile %30 indirimli yapıyorum.
Son düzenleme: