• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yenidoğanda uyku apnesi...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ixire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
11
1
36
Ankara
2,5 aylık kızım bazen uykuda nefesini tutuyor ve çırpınarak uyanıyor. geçen gece sabaha kadar uyumayıp nefesini her tuttuğunda alması için salladım. ama bu tutma işini her zaman yapmıyor, mesela bugün yok gibi. bu aralar bronşioliti de var, ondan mı kaynaklanıyor diye de düşünüyorum, göğsü de dolu çünkü. bebeklerde de "uyku apnesi" sorunu yaşandığını duydum. böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda acaba? tanısı nasıl konuyor mesela...tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var...

benim bebeğidede ona benzer şeyler yaşamıştık.eşimle nöbetleşe gözümüzü üzerinden ayıramıyorduk.doktorlar hiç bi teşhisde bulunamadı.herşeyi normal dediler hatta bizim abarttığımızı düşündüler.aylarca başında nöbet tuttum ben.zamanla düzeliyor.şu anda 1 yaşında gayet sağlıklı.Allah ın izniyle o da düzelir inşaallah...

Back