• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan yoğunbakım

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
991
353
103
38+4 te doğum yaptım bebek doğduğunda mordu solunum sıkıntısı var dediler hemen yoğun bakıma gitti bugün 2.günü herşeyi normalmiş artık ne hava veriyorlarmış ne oksijen herşey yolunda kendine gelmiş değerleri iyi ben daha hiç emzirmedim artık emzirebilirim heralde sabah gidince? Yada kaç gün daha yatar bilgisi olan var mı acaba böyle bişey yaşayan herşey yolundaysa yatırmalarının bir anlamı var mı

38+4 te doğum yaptım bebek doğduğunda mordu solunum sıkıntısı var dediler hemen yoğun bakıma gitti bugün 2.günü herşeyi normalmiş artık ne hava veriyorlarmış ne oksijen herşey yolunda kendine gelmiş değerleri iyi ben daha hiç emzirmedim artık emzirebilirim heralde sabah gidince? Yada kaç gün daha yatar bilgisi olan var mı acaba böyle bişey yaşayan herşey yolundaysa yatırmalarının bir anlamı var mı
Allah bağışlasın.Yarın sorun izin verirlerse emzire bilirsiniz bebek kendini tam anlamıyla toparlamışsa.

Merhabalar …
Bebek kendi solunumunu yapabilşyorsa gözetim amaçlı tutuluyor yarın sizden emzirnmeniz istenir birazda öyle gözldem tutulur muhtemelen 2-3güne hatta belki yarın aksama bebeişiniz eve gelir 🙏🏻😊

İyi akşamlar arkadaşlar 36+5 te 5 gün önce doğum yaptım. Bebeğim doğduğunda alnının ortasında yumuşak ödem şeklinde bir şişlik var. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ? Endişeleniyorum.

Back