• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan yoğunbakımda oğluma dua istiyorum 🩵🤲🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruya23

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
407
775
18
Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. 2025 Şubat anneleri grubundayım.
Ancak 31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım.
Adı Mert Arslan, 🩵 Oğlum şuan yoğun bakımda. 😢
Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. 🤲🏻 Sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Minik Mert Arslan'a acil şifalar diliyorum, umarım ameliyatını sağlıkla atlatır anne oğul beraber upuzun mutlu yıllarınız olur 🌸

Kandiliniz mübarek olsun. Sizden dua istemeye geldim. 2025 Şubat anneleri grubundayım.
Ancak 31 aralık ta 32+4 te erken doğum yaptım.
Adı Mert Arslan, 🩵 Oğlum şuan yoğun bakımda. 😢
Ve haftaya bir operasyon geçirecek. Ameliyat olacak. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bu mübarek günde oğluma şifa versin rabbim. Şifa bekleyen tüm bebeklerin annelerine kavuşmasını nasip etsin. 🤲🏻 Sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Allah şifa versin

Çarşamba sabah 8 de ameliyatı olacak rabbim sağ salim bize kavuştursun. 🤲🏻 Allahım şifa bekleyen tüm bebeklere şifa versin.

Back