Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 haftalık olan yeğenimin dudakları kuru ve çatlak çatlak duruyor kabuk bağlıyor açıkcası internetten çok yazı okudum bu konu hakkında normal olduğunu yazıyor çoğu yerde ama yinede tedirgin oluyor insan ...Annesi lansinoh krem kullanıyor bizde hakiki zeytinyağı sürüyoruz faydası olabilir mi??? Sizlerde de böyle sıkıntısı olup ne yaptığı hakkında bilgi verebilecek olan var mıdır????
❤️ Bir prens ❤️ Bir prenses ❤️
Kayıtlı Üye
Annesi sütünden sürsün dudaklarına canım iyi gelir.
It's a girl ❤❤❤
Kayıtlı Üye
Bize bebek hemşiremiz anne karnındaki derileri soyulup yenileri gelicek, buna dudakları da dahil demişti. Pul pul olup dökülecek, korkmayın normal bi durum demişti. Bir aylık kontrol zamanına kadar geçer diye tahmin ediyorum. Geçmezse doktoruna bi danışır zaten ama endişe edilecek bir durum değil.
Benim kızımında öyleydi. Annesi bol bol su içsin ve sütünden süraün dudaklarına bebişin.
Zeytinyağını sürmeyin bence..
Deri dökülmesi genelde zayıf bebekkerde oluyor benm kızım 2 500 doğmuştu bizimde vücut çok döküldü
Benimde yeğenim 1.5 haftalık doktor normal olduğunu söylemiş can sıkılcak bişe değil yani
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Benum bebegimde 6 aylk dudagi kuruyor b12 demir eksik