Yenidoğan uyutma

rhcp

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
315
171
628
Aksaray
Selamlar, 2 haftalik bebeğim var uyutmakta cok zorlaniyorum, surekli emmek istiyor iyice dalınca gogsumun ustune aliyorum biraz sonra besigine yatiriyorum hemen uyaniyor. Bu sekilde beni emzik olarak kullaniyor gogsumde saatlerce durdugu icin emdiginj dusunmuyorum, normal emzirme sureci sonrasi nasil ayirip yatirabilirim her türlü oneriye acigim cok tesekkurler

Beşik değilde kendi yatağında yatırmayı denedin mi hiç. Yanına uzan emzir uyudu mu kalkarsın

2 haftalık bebeğinizin sizi emzik gibi kullanması imkansız :) çünkü dünyayı sizinle tanıyor, korksa, sevinse, üzülse, acıksa veya sadece canı istese meme istiyor. O nedenle acele etmeyin, sizden ayrılınca ağlaması çooook normal

Emzik verebilirsiniz. Emziğin emzirme ile ilgili bir bağlantısı yok. Bebek için emmek rahatlama yöntemi. Mesela benim için telefon gibi, kafa boşaltmalık, duygu durumunu düzenlemelik :) uykuya dalınca bir süre sonra emzik verin öyle yatırın. Ben bibs tavsiye ederim , kauçuk, meme şeklinde. Wee markası da aynı modeli çıkarmış , biz ondan da memnun kalmıştık. Sağlıkla büyütün.

Biz 3. Ayımıza giriyoruz biz de aynı durumdayız. Anne kucağı ve yatak arasında sıcaklık farkı olduğu için de hemen uyanırlarmış. Daha çok çok küçük size ihtiyacı var kolunuza alışmaya çalışıyo ve ihtiyaç duyuyor buna. Bu da bebek ve sizin aranızda güvenli bağın temelini oluşturuyor. Ben de benzeri başlıklar açmıştım :) düşününce bu zamanlarını da özleyeceğiz o yüzden nasıl istiyorsa öyle yapıyorum. Zorlanıyorum elbet yerimden kalkma konusunda vs ama yapcak bişey yok. Ağlarken sadece benim kokumu alınca susması çok hoşuma gidiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…