Benimde bebegim ayni sikinti nedeniyle bugun yogun bakıma alindu surekli agliyorum sizinki hastaneden cikmis olmali suan durumu nasil varmi bana tavsiyenizArkadasim benim bebegim de sepsis nedeniyle yogun bakimda şu an... Dogduktan 4/5 saat sonra skntilari basladi,inleme,kusma,nefes almada zorluk. Kaninda mikrop tespit edildi hemen yogun bakima alindi. Bugun dogali 4 gun oldu.. 3 gundur yogun bakimda. Yasadiklarini benden daha iyi kimse anlayamaz,uc gundur durmadan agliyorumm..allahim insallah kisa surede duzelsin yavrum..
Kadınlar kulübünde bu konu ile ilgili birşey bulamadım demişsiniz ama daha bir ay önce aynı konuyu ben açmıştım
Çok zor günlerdi evet ama geçti çok şükür..
Benim bebeğimde kanda enfeksiyon dolayısı ile iki günlükken küveze alındı ben daha onu doğru düzgün koklayamadan aldılar küçücük bireyin içine koyup kablolara bağlayıp antibiyotik tedavisine başladılar.
Her gün süt sağdım götürdüm günde iki kez emzirdim her emzirirken ağladım geçicek bunlar dedim. En acısı da emerken parmağımı yakalayıp sıkmasıydı gitme anne der gibi..
Hala içim acır ama geçiyor çok şükür Rabbim tüm annelerin ve evlatların yardımcısı olsun.
Şifa ile..[/QUOTE.
Kusura bakmayın görememişim. Ben bi kerecik görebilidim yavrumu. Doğduktan sonra hemen aldılar. 3gündür yoğun bakımda. Sadece süt götürüyorum hergün. Daha gözlerini bile göremedim. Hep uyuyo. Kaç gün sürecek bilmiyorum. Sizin ne kadar sürdü tedavi süreci.nasıl geçirdiniz bu zamanı. Çok üzülüyorum.bian önce zaman geçsin istiyorum ellerini tutmak için.
Hayır.Ağlıyordu sürekli atesi vardı hafifte.5 10 14 gün araliginda yatiyorlar.10 gün yattı evladım.Şuan iyi elhamdülillah.merhaba bebeğinizde morarma olmus muydu acaba?
Çok geçmiş olsun. darısı bizim yavrumuza ınsallah. bizimki takipne nedeniyle zaten hastanedeydi. bugün halsizlik ve cilt tonunda değişim fark edince doktoru hemen tahlilleri yapılıp ilaç başlanmış. Kardesim bebeğini gormeye gitmisti onu o halde görünce perişan olmuş kızcağızHayır.Ağlıyordu sürekli atesi vardı hafifte.5 10 14 gün araliginda yatiyorlar.10 gün yattı evladım.Şuan iyi elhamdülillah.
Benim bebeğimde takipne nedeniyle yoğun bakımda yatmıştı .enfeksiyon değeri de yğkselmişti . Şükür antibiyotik tedavisi ile iyileşti . İnşaallah sizin bebeğiniz de iyileşirÇok geçmiş olsun. darısı bizim yavrumuza ınsallah. bizimki takipne nedeniyle zaten hastanedeydi. bugün halsizlik ve cilt tonunda değişim fark edince doktoru hemen tahlilleri yapılıp ilaç başlanmış. Kardesim bebeğini gormeye gitmisti onu o halde görünce perişan olmuş kızcağız
Gerçekten çok zor bir anne için.Bebegim hastaneden çıktı çıkalı paranoyak oldum sütüm yetiyormu yetmiyormu aman bişimi oldu derken kendimi yıpratıyorumÇok geçmiş olsun. darısı bizim yavrumuza ınsallah. bizimki takipne nedeniyle zaten hastanedeydi. bugün halsizlik ve cilt tonunda değişim fark edince doktoru hemen tahlilleri yapılıp ilaç başlanmış. Kardesim bebeğini gormeye gitmisti onu o halde görünce perişan olmuş kızcağız
Amin çok teşekkür ederim. Ne zormuş böyle beklemek. Allah tüm ana kuzularına sağlık sihhat versin insallahBenim bebeğimde takipne nedeniyle yoğun bakımda yatmıştı .enfeksiyon değeri de yğkselmişti . Şükür antibiyotik tedavisi ile iyileşti . İnşaallah sizin bebeğiniz de iyileşir
Amin insallah, Allahim biz da kardeşimin o günlerini görelim insallahGerçekten çok zor bir anne için.Bebegim hastaneden çıktı çıkalı paranoyak oldum sütüm yetiyormu yetmiyormu aman bişimi oldu derken kendimi yıpratıyorumSüt arttırıcı seyler iciyorum yiyorum sürekli.Rabbim oralara ne düşürsün nede aratsın.İnşallah en kısa zamanda sizin yavruda çıkar
merhabalar yazınız yıllar sonra yuregimize su serpti. Çok teşekkür ederim. Bebeginizde başka belirtiler olmus muydu? ateş, renk değişimi vs? Kardeşimin bebeği once yenidoğan takipnesi ile hastanedeydi. dün ise benzer belirtiler ile kanda enfeksiyon oldugu anlaşılmış. deneyimlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?