sagolasın canım.ınsallah bıran once gecer.geçmiş olsun rosem demek bebeğin doğdu
şimdi sarılıkla uğraşıyosunuz
canım üzülme bu kadar genelde oluyo zaten çocuklarda geçer allahın izniyle
hep sağlıklı olsun bebeğin inşşşşş
merhaba hanımlar.bebegım henuz 16 günlük.
halen sarılıgımız gecmedı.salı günü kontrol için doktorumuza gittigimizde degerımız 12 cıktı.kanı bebegın topugundan almıslardı.
bebegın yüzü cok sarı oldugu icin,süphelendık , bır baska hastanede daha ölçtürelim dedık.
orda degerımız 19 cıkınca sok olduk.:1shok:bu hastanede kanı bebemin elınden aldılar.senağlama
3 gün hastanede kaldık bugun taburcu olduk.suan karmakarsık bır ruh halındeyım.senağlama
aranızda aynı durumu yasayan varmı?yada bu konuda tecrubesı olan?
sarılık olan bebeklerde kan genelde hastanelerde bebegın neresınden alınıyor?mafoldumben
tesekkurler limoncum.hastaneye bu 3.yatısımız oldu.mafoldumbenoğlumunda elinden almışlardı.hatta k.validem sormuştu topuktan bakmıyomusunuz diye:)dr.bişey farketmez topuk daha çok acır,biz elden alıyoruz kanı demişti.sınır 17 diye hatırlıyorum.hastaneye yatırmakla iyi yapmışlar.
çok geçmiş olsun.her bebekte oluyor genelde.üzülme geçmiş bitmiş.
ilk alınan kan topuktandı 12 cıktı,ıkıncısı elınden 19 cıktı.benim bebisimide biz baska bi sebepten 3 günlükken götürmüstük canim hastaneye doktor sariliktan suphelendi elinden aldilar kani kan degeri iyi degildi bol bol emzir yarin gene gel dedi allaha sukur sarilik degilmis kan degerimiz normale dönmüstü ama iki gece üst üste kan aldilar bebegimden hemde ellerinden aldilar bence hastanenin ihmalkarligidir o dusunsene benim bebegim 3 günlükken bile elinden aldilar seninkininde elinden almalari gerekirdi büyük ihtimalle....
canım hastaneye 3 defa yattık maalesef.hastanede degerımız düşüyor eve gelıyoruz yükselıyor.mafoldumbenCanım sarılık için genede kapiller kan dediğimiz topuktan alma işlemi yapılır. bebeklerdeki bilirubin düzeyi çok hızlı yükselebiliyor yani her iki hastanenin de ölçümü dogrudur çok büyük ihtimalle. Tedavi aldıgınıza göre sarılıgınız da gecmiştir heralde. geçmiş olsun diyorum.
tesekkurler limoncum.hastaneye bu 3.yatısımız oldu.mafoldumben
ilk alınan kan topuktandı 12 cıktı,ıkıncısı elınden 19 cıktı.
bebegımı bol bol emzırıyorum ama sankı emzırmenın pek bır faydası olmuyor gıbı.mafoldumben
canım hastaneye 3 defa yattık maalesef.hastanede degerımız düşüyor eve gelıyoruz yükselıyor.mafoldumben
pazartesı tekrar kontrolumuz var ınsallah tekrar yukselmez.:Saruboceq:
canım bizimkiside düşüyor ama eve gelıp gerı kontrole gıdınce tekrar artıyor.mafoldumbenrosemciğim benim de kızım 3 günlükken sarılık olmuştu bende çok üzülmüştümcuma günü doğum yaptım cumartesi hastahaneden çıktığımız için çocuk doktoru yoktu ve pazartesi getirin dediler..doktor bu biraz sarı gibi dedi ve test istedi ama elinden aldılar kanı..karaciğerdeki blirubin seviyesiyle alakalı bi durum canım korkulucak hiçbişey yok.hemen her bebekde görülebiliyormuş..normal değer 14 müş bizimkisi 15 çıkmıştı bi gece kalmıştık zaten ama sanırım doğduğundan beridir -ki kızım 4 aylık- yaşadığım en zor geceydi ve tabii en çok ağladığım gece..onu küvezin içinde gördükce çok üzülüyordum Rabbim acılarını göstermesin..neyse fazla uzattım ama yardımcı olabilirsem diye canım..bence kafana takma düzelir Allah ın izniyle.hem 19 yine o kadar da kötü değil teyzemin torunu 24 den yatmış!Rabbim acil şifalar versin sen emzirmene devam et geçer inş..benim 3 gün sonraki kontrollerimde 10 a düşmüştü hemencecik..selametle canım
bizimkiside anne sütünden olabılır.pekı nasıl anlasılıyor anne sütünden oldugu?canım benim bebeğimin sarılıgı tam 1,5 ay sürdü. Uzamış anne sütü sarılığı idi bizimkisi. Yani emzirmek işe yaramıyor bu durumda. Altta yatan baska bir rahatsızlık yoksa karaciğerle ilgili mesela allah korusun, geçecektir dert etme.
12 ne ki benim kızım 22 değerle hastahaneye yattık 1 gün kaldık 16 ya düştü ve çıktık ama tabi ben bebeğimi saat başı besledim 1 saat aralıklarla emzirdim ve biberon maması verdim böylylikle bilubrin seviyesi daha çabuk düştü ANNE SÜTÜ ALAN BEBEKLERİN SARILIĞI UAZ AMA MAMA ALAN BEBEKLERİN SDARILIĞI ÇOK KISA SÜRER ÇÜNKÜ MAMA ALAN BEBEKLER DAHA ÇOK KAKA YAPAR VE BİLUBRİN MADDESİDE VÜCUTTAN KAKA İLE ATILAN BİR MADDEDİR. YANİ KISACA SARILIĞIN ÇABUK SONLANMASINI İSTERSENİZ BEBEKLERE MAMA VERİN .
12 ne ki benim kızım 22 değerle hastahaneye yattık 1 gün kaldık 16 ya düştü ve çıktık ama tabi ben bebeğimi saat başı besledim 1 saat aralıklarla emzirdim ve biberon maması verdim böylylikle bilubrin seviyesi daha çabuk düştü ANNE SÜTÜ ALAN BEBEKLERİN SARILIĞI UAZ AMA MAMA ALAN BEBEKLERİN SDARILIĞI ÇOK KISA SÜRER ÇÜNKÜ MAMA ALAN BEBEKLER DAHA ÇOK KAKA YAPAR VE BİLUBRİN MADDESİDE VÜCUTTAN KAKA İLE ATILAN BİR MADDEDİR. YANİ KISACA SARILIĞIN ÇABUK SONLANMASINI İSTERSENİZ BEBEKLERE MAMA VERİN .
tesekkurler canım.Bizimde bir günde 13'den 17'ye fırladı. Ben o gece saat başı emzirerek 12'ye düşürdüm değerini. Kanı da hep topuktan aldılar. Çok geçmiş olsun canım a.s.
merhaba hanımlar.bebegım henuz 16 günlük.
halen sarılıgımız gecmedı.salı günü kontrol için doktorumuza gittigimizde degerımız 12 cıktı.kanı bebegın topugundan almıslardı.
bebegın yüzü cok sarı oldugu icin,süphelendık , bır baska hastanede daha ölçtürelim dedık.
orda degerımız 19 cıkınca sok olduk.:1shok:bu hastanede kanı bebemin elınden aldılar.senağlama
3 gün hastanede kaldık bugun taburcu olduk.suan karmakarsık bır ruh halındeyım.senağlama
aranızda aynı durumu yasayan varmı?yada bu konuda tecrubesı olan?
sarılık olan bebeklerde kan genelde hastanelerde bebegın neresınden alınıyor?mafoldumben
canım bizimkiside düşüyor ama eve gelıp gerı kontrole gıdınce tekrar artıyor.mafoldumben
bizimkiside anne sütünden olabılır.pekı nasıl anlasılıyor anne sütünden oldugu?
bizde 19 degerle yattık canım.ılk basta 12 cıktı baska bır hastanede 19 cıktı.
mama cok gaz yapar dıye hıc vermedık bırde bebebim biberon almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?