Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebegım dogunca 8 saat kuvezde kaldı sonrada benı bıkac saat ememdı ve sarılıgı arttı sarılıgın en ıyı tedavısı bol anne sutu yanı emdır sarılık olan cocuk cok uyur uyandırıp mdır ama bellı bır aralıgın ustune cıkıca ışın tedavısı gereklı bızımkı 16 oldu ve 2 gun yattık tekrar.bbeğiniz sarılık olduğunda neler yaptınz kaç günde geçiyor bilgisi olan varmı acaba
bne de şu an hastaneden haber bekliyorum.19 unda doğum yaptım sezaryenle.4. gün sütüm geld o da azar azar.mama takviye ettik ama miktarı kafamıza göre oldu sanki biraz.bikaç saat önce kızımın ateşinin yükseldiğini fark ettik,takip ettim 2-3 saat hep 37-39 arasında gitti geldi.eşim hastaneye götürdü sarılık başlangıcı olabilir demişler,kan almışlar sonuç bekliyoruz şimdi.çok üzgünüm....sütüm gelmedi,ama gelsin diye sürekli emzirdim,mama verdim.sütüm gelince de az diye sağdım,kaşıkla verdim.çok kuvvetli çekemiyor kızım,ya da mamayı kaşıkla aldığı için kaşık kolayına geldi ve emerken de nazlanıyor.elimden gelen her şeyi yaptım ama kuzum hastanede şimdi haber bekliyorum
geçmiş olsun. inşallah iyi haberler almışsındır. sütüm gelmeyecek-yetmeyecek diye sakın stres yapma. Kimseyi de dinleme bu konuda. Bebeğin nazlansa da emzirmeye inatla devam et. mamayı da uyurken az az ver. Ama uyanıkken mutlaka emzir.
hatta mamayı da şu şekilde ver. biberonun başlığını küçücük del, biberonun başlığının içine mamayı koy, göğüs ucunu da başlığın içine sok. mamanın senin göğsünden geldiğini düşünsün. daha bebeğin minicik o yüzden kuvvetli çekemiyordur zamanla kuvvetlice çekmeye alışır.
inşallah bol bol sütün olur.