Arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı..Oğluşumda beslenme yetersizliğine bağlı hafif sarılık çıktı..Halbuki ben onu yeterli beslediğimi düşünüyordum..Ama bezinde değişik renkli idrar görünce bezinide yanımda götürdüm..Benim aldığım ağrı kesicinin etkisi sandığım şey yetersiz beslenen oğluşumun sarılık sinyaliymiş meğer..Bu arada doktora giderken emziremediğim için göğüslerimi hastanede sağdım ama sağdığım süt eve gelince oğlumle kaşıkla içmeyi beceremediğinden ziyan oldu..Neyse artık en azından göğsümdeki sertlikler gitti biraz..Bu sertliklerle ilgili ne yapılması gerektiğinide araştırmak gerek zira bazı yerleri taş gibi resmen göğüslerimin..
Aranızda bebeği sarılık olan var mı ??
Neler yapıyorsunuz..
Ayrıca bebeği emzirirkende yanlış tutuyormuşum ya ( Neyse doğrusunu bugün yeniden (!) öğrendim..
Doktor bana sık sık emzir dedi. En geç 2 saatte bir en az 30 dk emzirmem gerekiyormuş..Şimdi oğlumla resmen mücadele ediyorum emsin diye..Birazda canım sıkkın. Her kafadan bir ses çıkıyor..Annem ısrarla şekerli şeyler içeceksin deyip duruyor.. Keşke elimde bir örnek beslenme listesi olsaydı senağlama..Ayrıca annem ben rahatsız olmayayım diye oğluşu gece yanıma getirmiyordu ama artık getirecek, o da yaptığı hatanın farkına vardı.. :çok üzgünüm:
Aranızda bebeği sarılık olan var mı ??
Neler yapıyorsunuz..
Ayrıca bebeği emzirirkende yanlış tutuyormuşum ya ( Neyse doğrusunu bugün yeniden (!) öğrendim..
Doktor bana sık sık emzir dedi. En geç 2 saatte bir en az 30 dk emzirmem gerekiyormuş..Şimdi oğlumla resmen mücadele ediyorum emsin diye..Birazda canım sıkkın. Her kafadan bir ses çıkıyor..Annem ısrarla şekerli şeyler içeceksin deyip duruyor.. Keşke elimde bir örnek beslenme listesi olsaydı senağlama..Ayrıca annem ben rahatsız olmayayım diye oğluşu gece yanıma getirmiyordu ama artık getirecek, o da yaptığı hatanın farkına vardı.. :çok üzgünüm: