• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yenidogan sarılığı bir bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nefertiti50

seviyorum seni annem.
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
3.553
5
641
Diğer
merhaba arkadslar.26 günlük bir oglum var sarılıgı hala gecmedı bızım gıbı olan var mı benı bilgilendirirseniz cok sevınırım.10 günlükken hastanede ısık verdıler bilirubn 8e düsmüstü gecen hafta 10 yükselmıs.cok endiseleniyorum yardım lütfen.

cnm sakın kafana takma benim bebegim 2.5 aylık 21.8 degerle hastaneye yattı indi degeri eve geldik tekrar yükseldi tekrar yattı ışık aldı. zamanla geçer dediler içim rahat etmedi 2 hafta öönce profesöre götürdüm. oda kamyonla bilirubin versen artık önemli değil beyni iyice gelişti 15 günlük olduktan sonra zarar vermez dedi.benimki yeni geçti hafif gözlerinde sarılık var hala. ama kan degeri düştü şükür atlattık sakın korkma seni en iyi ben anlarım neler çektim üzülme sakın altta yatan bi hastalık bulunmadıysa sabret

canım benim kızımın 40 günlükken bile gözlerinde sarılık vardı. önemli olan bacaklarının sarı renkte olup olmadığı. hem 13'ün üzerine cıkmaması gerekiyo. güneş sarılığa iyi geliyo diye biliyorum. sabah akşam 15'er dak. bacakları cıplak olucak şekilde güneşlendir. emzirdikçe gecer merak etme.

cnm bizim 45gün sürmüştü kızımın sarılıgı bolbol yıkasık altın attık suyuna emzir bolbol emdikçe atıcaktır eminim gözbebeklerine kadar vurmuştu 19du blubrin kızımın ve küvezdeki gibi ışıkta yatırdık florasanlı odada geçirdi çok şükür eme eme attı sarılıgını

Back