yenidoğan,sancaktepe, çekmeköy var mı?? hadi tanışalımm

damlam123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
1.134
1
116
İstanbul
merhaba,

ben 1 yıl 7 aydır evliyim yenidoğanda otuuryrum kayınvaldemlerrle altlı üstlü. ama hiiç komşum ve arkadaşım yok bu taraflarda annemler sarıgazide oturuyor benim gibi yanlız arkadaşlarvar mı ?? tanışalım dertleşelim hadiii arkadaşlarr....olumunekankayizsmile

hayırlı olsun bende evlenmeden önce avrupa yakasındaydım.
evlendim buraya geldim
yer değiştirmişiz seninle

size de mutluluklar diliyorum evet yer değiştirmişiz ama özlüyorum sarıgaziyi, orda doğdum büyüdüm çok alışmıştım gerçi haftada bir gidiyorum ama eskisi gibi olmuyor tabi

bende sarıgazi yenidoğandayım cnm

bende yenidoğanda oturuyorum ama şimdilik avrupa yakasına taşıncam işlaa bende evlenınce

ben de sarıgazide oturuyordum ama 1.5 ay önce evlendim ve avrupa yakasında oturuyorum artık

yeni taze gelin opuyorumnanaktan

güselmi oralar ben gidip geliom alışamadım bi türlümafoldumben

bende yenidoğanda oturuyorum ama şimdilik avrupa yakasına taşıncam işlaa bende evlenınce

yeni taze gelin opuyorumnanaktan

güselmi oralar ben gidip geliom alışamadım bi türlümafoldumben

sevdiğinle olduktan sonra her yer güzel olur komşu merak etmeopuyorumnanaktan ben artık alıştım sen de alışırsın zaten evin hariç hiçbir yerde rahat edemezsin

size de mutluluklar diliyorum evet yer değiştirmişiz ama özlüyorum sarıgaziyi, orda doğdum büyüdüm çok alışmıştım gerçi haftada bir gidiyorum ama eskisi gibi olmuyor tabi

ilk günler çok zorlandım ama yavaş yavaş alışıyorum..kayınvalidem ve eltimde burda onlar olmassa hayatta alışamam..önceden sarıyerde oturuyordum.heryer ayagımın altındaydı..ama burda biryere gitmekte cok uzak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…