- 30 Mart 2022
- 45
- 63
- 18
- 27
- Konu Sahibi kiboshanim
Kızım doğalı 5 gün oldu. Hızlı soluk alıp verme sebebiyle küveze alındı. 3 gündür entübe pnömöni olduğu söylendi. Başına gelen var mı kızım için dua eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkürler inşallahBaşıma gelmedi ama umarım bir an önce kavuşursunuz minik savaşçıya
AminRabbim şifa versin. E nabızdan bakıp röntgenini gönderme şansınız var mı ?
Bu şekilde gönderebildim. Anlıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirimRabbim şifa versin. E nabızdan bakıp röntgenini gönderme şansınız var mı ?
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bebeğim 3 aylık olmak üzere. Doğar doğmaz aynı sebepten küveze alındı ve 10 gün kaldı. Antibiyotik tedavisi gördü. Ve entübe durumda tedavi 3-2-1 diye gidiyor. Belli süre 3'te tedavi devam etti sonra 2'ye aldılar. 2 ye adapte olamayınca yeniden 3 oldu. Birkaç gün sonra 2'ye yeniden geçti. Ve sonra olumlu cevap verince 1'e kadar indi. Süreç zor ve yıpratıcı sizi çok iyi anlıyorum. Tedavi en az bir hafta sürüyormuş. Doktorlar bebek iyileşse de antibiyotik tedavisini yarıda kesmek istemiyorlar. O yüzden tamamlamayı bekliyorlar. Bebeğinizi görme şansınız varsa her gün mutlaka görün. Biliyorum cihazlara bağlı halde görünce üzülüyor insan ama yine de tedaviyi takip etmek amaçlı mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Bebeğinizin gün gün de röntgen çekecekler. Siz de takip edersiniz e nabizdan. Görüntüdeki beyazlıklar azaldıkça hafifledikce bebeğiniz iyileşiyor demektir. Bir de size tavsiyem hastaneden mutlaka Epikriz raporunuzu isteyin. (Yapılan bütün islemler kullanılan ilaçlar her şey detaylı yazılı ) Entübe olduğu için kardiyoloji ve nöroloji doktoruna düzenli takipli hasta olacaksiniz. Ve onlar Epikriz raporunu istiyorlar. Tekrardan çok geçmiş olsun. Ben çok ağlayarak sütüm azalmasin diye yemek yediğimi hatirliyorum. Siz moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Unutmayın ki bebeğiniz şifayı en çok sütünüzden alacak. Bebeğiniz inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Aklınıza bir şey takılırsa sormak isterseniz, yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlaka cevaplarımKızım doğalı 5 gün oldu. Hızlı soluk alıp verme sebebiyle küveze alındı. 3 gündür entübe pnömöni olduğu söylendi. Başına gelen var mı kızım için dua eder misiniz
Çok kötü değil entübe etmeleri iyi olmuş ciğerleri daha kolay toplar. Entübeden korkmayın duyunca insana çok kötü geliyor biliyorum ama bebek için nefes alıp vermek çok yorucu olabiliyor. Entübe ediyorlar ki hani röntgende beyaz gördüğünüz gölgeler var ya o bölgelere oksijen gitmediği için pnömani oluyor sönüyor yani akciğeri. O yüzden antibiyotik ve oksijen desteği ile inşallah toparlar zaten bebeğinize damardan gereken tüm besin veriliyor merak etmeyin.Bu şekilde gönderebildim. Anlıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederimm inşallah benim bebeğim de iyileşir hemen. Tüm görüntülerine baktım ama 5 gün için aynı gibi duruyor şuan hepsi. Hala çok hızlı nefes alıp verdiğini söylüyor doktorlar. Antibiyotiklerini değiştirdiklerini söylediler. Enfeksiyon değeri hafif yüksek. İnşallah iyi olur kızım.Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bebeğim 3 aylık olmak üzere. Doğar doğmaz aynı sebepten küveze alındı ve 10 gün kaldı. Antibiyotik tedavisi gördü. Ve entübe durumda tedavi 3-2-1 diye gidiyor. Belli süre 3'te tedavi devam etti sonra 2'ye aldılar. 2 ye adapte olamayınca yeniden 3 oldu. Birkaç gün sonra 2'ye yeniden geçti. Ve sonra olumlu cevap verince 1'e kadar indi. Süreç zor ve yıpratıcı sizi çok iyi anlıyorum. Tedavi en az bir hafta sürüyormuş. Doktorlar bebek iyileşse de antibiyotik tedavisini yarıda kesmek istemiyorlar. O yüzden tamamlamayı bekliyorlar. Bebeğinizi görme şansınız varsa her gün mutlaka görün. Biliyorum cihazlara bağlı halde görünce üzülüyor insan ama yine de tedaviyi takip etmek amaçlı mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Bebeğinizin gün gün de röntgen çekecekler. Siz de takip edersiniz e nabizdan. Görüntüdeki beyazlıklar azaldıkça hafifledikce bebeğiniz iyileşiyor demektir. Bir de size tavsiyem hastaneden mutlaka Epikriz raporunuzu isteyin. (Yapılan bütün islemler kullanılan ilaçlar her şey detaylı yazılı ) Entübe olduğu için kardiyoloji ve nöroloji doktoruna düzenli takipli hasta olacaksiniz. Ve onlar Epikriz raporunu istiyorlar. Tekrardan çok geçmiş olsun. Ben çok ağlayarak sütüm azalmasin diye yemek yediğimi hatirliyorum. Siz moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Unutmayın ki bebeğiniz şifayı en çok sütünüzden alacak. Bebeğiniz inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Aklınıza bir şey takılırsa sormak isterseniz, yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlaka cevaplarım
Bebeğinizi kucağınıza verecekleri günü hayal edin. Bize almaya gelebilirsiniz dediler öyle heyecanlı gittik ki hastaneye yüreğim nasıl pır pırdı anlatamam. Bol bol dua edin. Küvezde kaldığı süreçte ilk insan zorlanıyor ama sonra yavrum hemen çıkmasa da olur yeter ki oradan sağlığına kavuşsun da çıksın düşüncesi oluyor. Dualarim sizinle İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsinizÇok teşekkür ederimm inşallah benim bebeğim de iyileşir hemen. Tüm görüntülerine baktım ama 5 gün için aynı gibi duruyor şuan hepsi. Hala çok hızlı nefes alıp verdiğini söylüyor doktorlar. Antibiyotiklerini değiştirdiklerini söylediler. Enfeksiyon değeri hafif yüksek. İnşallah iyi olur kızım.
Amin inşallah çok teşekkürler çok sağolunBebeğinizi kucağınıza verecekleri günü hayal edin. Bize almaya gelebilirsiniz dediler öyle heyecanlı gittik ki hastaneye yüreğim nasıl pır pırdı anlatamam. Bol bol dua edin. Küvezde kaldığı süreçte ilk insan zorlanıyor ama sonra yavrum hemen çıkmasa da olur yeter ki oradan sağlığına kavuşsun da çıksın düşüncesi oluyor. Dualarim sizinle İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz