Çocuk Hastalıkları Yenidoğan pişik acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun benim bebeğim 1 kere pisik oldu dis zamanında sudokrem denedim zeytinyağı vs ise yaramadı Allah razı olsun eşinin bi iş arkadaşı arko tüp krem classic önermiş onu aldim cok iyi geldi hatta mucize gibi deneyin mutlaka ama classic olanı e vitaminli vs de var onlardan değil eski tip olan

Arko yu denedim ama kızarma devam etti çok şükür pişiğimiz 4 gündür geçti Bulgar kremi çok iyi geldi bize . Anında geçiriyor bir de asitli gıdaları da bıraktım tamamen

Arko yu denedim ama kızarma devam etti çok şükür pişiğimiz 4 gündür geçti Bulgar kremi çok iyi geldi bize . Anında geçiriyor bir de asitli gıdaları da bıraktım tamamen
Kusura bakmayın bebekten çok giremiyorum açıkçası saçımi tarayacak vaktim yok. Bizim pişiğimiz ara ara gecsede malesef hep var yer yer nokta nokta ve onlar zamanla yarilip yara haline geliyor ne yaptıysam olmadı burada margarin sur vs diyorlar bir onlar kaldı Bulgar kremi dediginiz adı nedir. Bizim başka problemimiz de kilo alımı gören herkez zayıf diyor kızım boylu bir kız 2 aylik ve suan kilosu benim bildiğim 15 gün önceki 4200 dü bugün aşısı var bakalım ebe ne diyecek ne kadar aldı gerçekten çevre faktörün den bunaldım alıp başımı dağlara çıkmak istiyorum insanın öz annesi bile kendine batar mi ya. Şaka da olsa bakamiyorsunuz verın bana 1 kutu mama alır ben bakarım diyor tamam şaka yapıyorsun iyi hoş da yani psikolojimi de keşke bozduğunu anlasa bir de ilk torun sakin hasta etmeyin dilimden kurtulamazsıniz diyip diyip duruyor öz annem bak öz yani. Bana böyle biri kızımın kilo hakkında bir şey dedi mi de hemen kalkan oluyor yoo kilosu gayet iyi kızım boylu yediğini de çıkarıyor diyor. Cıvdıvıcamm

Bnce hiç üzme kendini bnm arkadaşımın kızı hep zayıftı öyle görünüyordu çnkü boyludu hep üzülüyordu o da gelişiminde sıkıntı mi var diye gittiği doktor senin kızın uzun narin bir kız olucak annesi hiç üzülme dedi gerçekten de öyle oldu şuan 2 yaşında uzun boylu ince bi kızcık oldu . Bu dönemde geçicek hiç üzmeyin kendinizi . Bulgar kremi bize çok iyi geldi kullandığımdan beri hiç bidaha pişik olmadı . İlk doktorumuz vermişti pişik olan yere bu kremden çokça sür demişti tabi bn onu çok çabuk bitirmiştim sonra Trendyoldan sipariş verdim o gün bugündür favori kremim oldu evde stokladım bile

Zdrage adı Bulgar kremi diye de geçiyor . Trendyola öyle aratırsan direk Çıkar. Hatta trendyol daki görüntüTü atıyorum .

Eklentiler

• C985C7D3-5B5C-4316-817A-5B10A07C6237.png
    238,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu kremden evimde varmış ya gözümün önünde ki kremi hiç farkında bile değilim suan dan itibaren onu kullanicam ay inşallah iyi gelir. Arkadaşınızın hikayesiyle benim ki ne kadar çok örtüşüyor rabbim inşallah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inanın çok fazla söylem alıyorum sütün mü yetmiyor acaba merve bak aç küçücük kalmış kaka yapan bebek iyi beslenmez vs vs yoruldum en kıymetli zamanlarimı insanların söylemine kulak verip kendimi yiyip bitirmeyle geçti

Kaka yapan idrar yapan bebek iyi beslenen bebektir tabi alerjisi yoksa eğer pişik sürekli tekrarlıyorsa alerji belirtisiymiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…