Yenidoğan nezlesi

mymb06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
394
108
kızlar merhabalar. Önce ben nezle oldum maskeye ve aldığım diğer tüm tedbirlere rağmen kızım da şimdi o minnacık burnunun tıkanıklığıyla uğraşıyor. Hiçbir şey yapamıyorum nasıl olacak böyle :hasta: bu arada 16 günlüğüz daha çok minik ne yapsam bilmiyorum:KK43: mutlaka bunlRı yaşayan tecrübeli anneler vardır. Acile yada polikliniğe gitmeli miyiz yada gereksiz yere çocuğu mikroplu o ortama sokmasam mı

Gecmis olsunn..burnuna once serum fizyolijik suyla yada okyonus suyu damlat daha sonra otri bebeyle temizleyin..emziriyosaniz en kisa zaman da atlatir insallah..

Gecmis olsunn..burnuna once serum fizyolijik suyla yada okyonus suyu damlat daha sonra otri bebeyle temizleyin..emziriyosaniz en kisa zaman da atlatir insallah..
İnşallah ya sağolun. Temizliyorum dünden beri. Ama temizlediğimi sanıyorum acaba. Burnundan sümükleri çıkarıyorum ama genzi hala hırıldıyır normal mi

O zaman bi doktora goturun gogsunu dinler..cigerlerine falan inmesin..bizimkindede oluyodu hirilti babasi temizliyodu burnunu daha iyi cekiyodu..saglik ocagina da goturebilirsin doktor gogsunu dinleyebilir

O zaman bi doktora goturun gogsunu dinler..cigerlerine falan inmesin..bizimkindede oluyodu hirilti babasi temizliyodu burnunu daha iyi cekiyodu..saglik ocagina da goturebilirsin doktor gogsunu dinleyebilir
Tamam teşekkür ederiz yarın sabaha randevu aldık

X