Yenidoğan mama ve gaz

beyza121214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
8
9
86
29
Arkadaşlar merhaba bebeğim 28 günlük ilk hipp organik combiotic 1 kullandım ve bebeğim aşırı gaz sancısı çekti kaka yapma süresi uzadı bu sebeple Aptamil prosyeneo 1 kullandım bunda gaz sancısı öyle olmadı ama bu seferde biraz kullandıktan sonra kusmaları başladı midesini rahatsız ettiğini düşündüğüm için 3-4 gündür sma comfort kullanıyorum ama bugün yine aşırı gaz sancısı başladı ve kaka yapma süresi uzadı. Elimden hiç bi şey gelmiyo çocuğum acı içinde kıvranırken ya mama önerileriniz neler bende durum böyle başına gelen anneler önerilerinizi rica ediyorum

sürekli mama değiştirmek gaz sorununa neden oluyormuş bunu bize çocuk doktoru söyledi benim de bebeğim 2 aylık ben de mama arayışına girdiğimde doktor bize aptamilin eczanede satılan özel serilerinden bahsetmişti bebeğimde reflü olduğu için ben Aptamil ar kullanıyorum fakat siz gaz sorununu söylerseniz size uygun olan mamayı önereceklerdir doktor bize Aptamil prosyneo ve ya Aptamil conformil kullanmamızı tavsiye etmişti biz henüz denemedik ama siz bi doktorunuza sorabilirsiniz. Faydasını görürsünüz umarım bol bol bacaklarını bisiklet sürüyor gibi yapın bebeğinize egzersizler masajlar yapın çok iyi geliyor. Sağlıcakla büyütün bebeğinizi.

Aptamil prosyneo ve ya Aptamil conformi Bu mamalar gaz ve kabızlık içinmiş bu Arada belirtmeyi atlamışım ayrıca biz zinco ve nurse harweys colex gaz damlalarını kullanıyoruz ikisi de doğal içerik çok rahatlatıyor bebeğimi siz de şans verebilirsiniz

mama deneyimim çok yok ama benim bebeğim de çok gazlıydı. bir dönem emzirme sonrası sma optipro verdim günde bir kez doymadığıbı düsündüğüm için. sonrasında kestik çünkü çok içmiyordu mamayı. tok olduğuna kanaat getirdik geceleri 3 saat kesintisiz ağladığını biliyorum. 6.günde gaz damlasına başladık doktor onayıyla. nazar değmesin ama geceleri mışıl mışıl uyuyoruz o zamandan beri 1-2 kere emmek için uyanıyor ve bebeğimizin gülüşünün ne kadar güzel olduğunu farkettik

ilk başladığımızda 6 saatte bir veriyorduk ama artık 12 saatte bir veriyorum. tam 3 ayı doldurana kadar da asla kesmeyi düsünmüyorum gaz damlası da herkesin bildiği meşhur damla. tadını da seviyor bebeğim.

her bez değişiminde de bacaklarını harelet ettiriyorum bisiklet sürer gibi. tummy time yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…