- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Evet evet bende bundan yararlanıyorum zaten, ayrıca kardeşim dedi ki( ben sezaryen yaptım zor bir süreç oldu kendim altını açamadım uzun zaman doğrulamadım bile) bir şey mi var kutu şekline bir baksın dedi. Bende söyledim doktora baktı bir şey yok dedi. Ama o kadar ilginç bir adam ki asla güven vermiyorÇocuk doktoruna goturseniz daha iyi olur benim doğum yaptığım yerde 5 günlükken bebek doktoru muayenesi mecburi hatta doğumdan sonra da pediatrist gelip baştan aşağı bebeği muayene ediyor her muayenede bezini açıp bakıyorlar ,sizde yenidoğan olduğu için 28 gün randevusuz gidip muayene ettirme hakkınız var bı gösterin kendimde saglikciyim foto da atabilirsiniz isterseniz
Evet evet bende bundan yararlanıyorum zaten, ayrıca kardeşim dedi ki( ben sezaryen yaptım zor bir süreç oldu kendim altını açamadım uzun zaman doğrulamadım bile) bir şey mi var kutu şekline bir baksın dedi. Bende söyledim doktora baktı bir şey yok dedi. Ama o kadar ilginç bir adam ki asla güven vermiyor
Doktor değiştirdim şimdi çarşamba gideceğiz bakalım
Doktor tedirgin ettiği için beni değiştirdim çarşamba gününe başka bir doktordan randevu aldım gelip soracağım bugün için boşluk yoktu ne yazık ki hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum internete yazıp aratınca bile çıkmıyor. Yüksek ihtimal o kadar konuyu anlamıyorum ve anlatamıyorum ki internette de doğru cümleleri bulup ara atamıyorum herhalde yoksa bir tek benim benim çocuğum da yoktur diye düşünüyorumDoktor size ilginç gelebilir ama okadar doğuma giren biri oranın şekli bozuk olsa anlardı diye düşünüyorum.
İçinizi rahatlatmak için birde başka doktora gösterin bakalım o ne diyecek.
Doktor tedirgin ettiği için beni değiştirdim çarşamba gününe başka bir doktordan randevu aldım gelip soracağım bugün için boşluk yoktu ne yazık ki hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum internete yazıp aratınca bile çıkmıyor. Yüksek ihtimal o kadar konuyu anlamıyorum ve anlatamıyorum ki internette de doğru cümleleri bulup ara atamıyorum herhalde yoksa bir tek benim benim çocuğum da yoktur diye düşünüyorum
Yarın gideyim inşallah hayırlı sonuçları yazayım buradan benim gibi olup korkan olursa içi ferahlar inşallah benle beraberSakin olun lütfen.
Yarın bi gidin bakalım ne diyecek doktor.
Yarın gideyim inşallah hayırlı sonuçları yazayım buradan benim gibi olup korkan olursa içi ferahlar inşallah benle beraber
Gittiniz mi ne dedi doktor?Yarın gideyim inşallah hayırlı sonuçları yazayım buradan benim gibi olup korkan olursa içi ferahlar inşallah benle beraber
Gittik, dedi ki bu kendi anatomisi böyle bir sorun yokmuş çok şükür yapısal olarak böyle olabiliyor bazıları dediGittiniz mi ne dedi doktor?