Yenidoğan kızımda klitorisin olduğu yerde yatay çizgi var kesik gibi yardımcı olun lütfen bilenler

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.692
1.409
Kızlar selam,
Bebeğim 9 günlük. Sezaryen oldum. Aşırı zor geçti doğumum daha bugün ilk kez tek başıma çocuğumun altını temizledim. Kız bebek.

Klitorisi varya hani diklemesine inen bir çizgimiz var. Onun olduğu yerde üst tarafta yanlamasina bir kesi izi gibi düşünün bir kesik gibi bir şey var.

İnternetten arıyorum bir türlü bilgi bulamadım deirecegim.

3.gun kontrolüne gitmeden kardeşim altını alırken kutusunda sanki bir değişiklik var doktora sor dedi. Kontrolde ısrarla sordum bir şey yok dedi doktor.

Bu arada doktoru doğuma giren doktor.
Umursamaz bir tip onun için bilemedim gerçekten mi sorun değil yoksa o dark etmedi mi bile???

Çarşamba kontrol var beklemek çok yoracak beni bu konuyu bilen var mı?

Genelde ödemli oluyor belki ödemden öyle gözüküyordur. Sakin olun, kontrole de gitmişsiniz tekrar gideceksiniz.

Aynı hastanede 3 gün ara ile arkadaşımla doğum yaptık oğlunun pipisi ödemliymis onu söylemişler. Burda resmen kesik gibi bir şey var ama bizim şansımıza gelem doktor çok kötü soru soruyorum cevap vermekten aciz.
Ödem olsa kesik izi neden olsun ki vallahi aklım almıyor acaba önemsiz bir şey mi Allahım esirgesin tüm çocukları

Yani bakmadan yorum yapmak zor. Yani şöyle bi akıl yürütecem kızlık sarı çeşidi yazınca bi sürü şekil çıkıyo diğer kısımlarda da öyle bi farklılık olabiliyordur belki. Biz bilmiyoruzdur ama tıp kitaplarında vardır. Doktor normal dediyse normaldir.

Çocuk doktoruna goturseniz daha iyi olur benim doğum yaptığım yerde 5 günlükken bebek doktoru muayenesi mecburi hatta doğumdan sonra da pediatrist gelip baştan aşağı bebeği muayene ediyor her muayenede bezini açıp bakıyorlar ,sizde yenidoğan olduğu için 28 gün randevusuz gidip muayene ettirme hakkınız var bı gösterin kendimde saglikciyim foto da atabilirsiniz isterseniz

Çocuk doktoruna goturseniz daha iyi olur benim doğum yaptığım yerde 5 günlükken bebek doktoru muayenesi mecburi hatta doğumdan sonra da pediatrist gelip baştan aşağı bebeği muayene ediyor her muayenede bezini açıp bakıyorlar ,sizde yenidoğan olduğu için 28 gün randevusuz gidip muayene ettirme hakkınız var bı gösterin kendimde saglikciyim foto da atabilirsiniz isterseniz
Evet evet bende bundan yararlanıyorum zaten, ayrıca kardeşim dedi ki( ben sezaryen yaptım zor bir süreç oldu kendim altını açamadım uzun zaman doğrulamadım bile) bir şey mi var kutu şekline bir baksın dedi. Bende söyledim doktora baktı bir şey yok dedi. Ama o kadar ilginç bir adam ki asla güven vermiyor
Doktor değiştirdim şimdi çarşamba gideceğiz bakalım

Evet evet bende bundan yararlanıyorum zaten, ayrıca kardeşim dedi ki( ben sezaryen yaptım zor bir süreç oldu kendim altını açamadım uzun zaman doğrulamadım bile) bir şey mi var kutu şekline bir baksın dedi. Bende söyledim doktora baktı bir şey yok dedi. Ama o kadar ilginç bir adam ki asla güven vermiyor
Doktor değiştirdim şimdi çarşamba gideceğiz bakalım

Doktor size ilginç gelebilir ama okadar doğuma giren biri oranın şekli bozuk olsa anlardı diye düşünüyorum.
İçinizi rahatlatmak için birde başka doktora gösterin bakalım o ne diyecek.

Doktor size ilginç gelebilir ama okadar doğuma giren biri oranın şekli bozuk olsa anlardı diye düşünüyorum.
İçinizi rahatlatmak için birde başka doktora gösterin bakalım o ne diyecek.
Doktor tedirgin ettiği için beni değiştirdim çarşamba gününe başka bir doktordan randevu aldım gelip soracağım bugün için boşluk yoktu ne yazık ki hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum internete yazıp aratınca bile çıkmıyor. Yüksek ihtimal o kadar konuyu anlamıyorum ve anlatamıyorum ki internette de doğru cümleleri bulup ara atamıyorum herhalde yoksa bir tek benim benim çocuğum da yoktur diye düşünüyorum

Doktor tedirgin ettiği için beni değiştirdim çarşamba gününe başka bir doktordan randevu aldım gelip soracağım bugün için boşluk yoktu ne yazık ki hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum internete yazıp aratınca bile çıkmıyor. Yüksek ihtimal o kadar konuyu anlamıyorum ve anlatamıyorum ki internette de doğru cümleleri bulup ara atamıyorum herhalde yoksa bir tek benim benim çocuğum da yoktur diye düşünüyorum

Sakin olun lütfen.
Yarın bi gidin bakalım ne diyecek doktor.

X