Doğuma Hazırlık yenidoğan kıyafetleri için yıkama ve deterjan önerileri alabilir miyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cceren_33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
32
6
288
merhaba arkadaşlar.ilk hamileliğim ve etrafımdan ne kadar tecrübeli de olsam,sorup bilgide alsam illa ki kafamda deli sorular dolanıyorum :işsiz: öncelikle 35 haftalık hamileyim ve artık bebişimin giysilerini yıkamayı düşünüyorum fakat hangi deterjanla ve kaç derecede yıkamalıyım bilmiyorum.e bebekte baby me marka sıvı deterjan kullanan bi arkadaşım çok memnunum dedi bi başkasıda dalan roxy için bazılarıda hacışakir granül sabun için iyi dedi.ben bide burdan fikirlerinizi almak istiyorum baby me nasıl kullanan memnun mu ve giysileri bi kaç kez durulayan arkadaşlar varmış bu şartmı gerçekten yoksa gereksizmi.rica ediyoum bilgi verin çünkü artık alıp başlamam gerekiyor

Baby&me ürünlerini kesinlikte tavsiye ederim. Daha önce yeğenim için kullandık şimdi hamileyim kendi bebeğim için kullanıcam.

Yumuşatıcı leke çıkarıcı yüzey temizleyici hepsi hazır duruyor evimde.

Dalan roxyi.tavsiye ederim 30 ya da 40 deerecede yikadim ek durulama mutlaka yapin ayrica sadece durulamada yaptim bir de etiketlerini mutlaka kesin

Canım ben üç sene önce ilk kızımı doğurdum. Deterjan alacaktım ama o zaman İstanbul'dan tanıdığım ebe bir arkadaş bana sabun tozu alıp onunla yıkamamı söyledi. Neredeyse 2 sene boyunca hep kıyafetlerini sabun tozuyla yıkadım. Geçen sene yaz başı da normal sıvı deterjan kullanmaya başladım. Hacı Şakir'in sabun tozunu kullandım bebekler içindi galiba yanlış hatırlamıyorsam. Roxy'de sabun tozuydu yanlış hatırlamıyorsam. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım :)

Back