Yenidoğan kabızlık

Zeytinyağı içirebilirsin
Topuklarına masaj yapabilirsin
Karnına ı love you masajı var. Çok etkili. Onu yapabilirsin
Doktoruna danışıp rezene verebilirsin
Poposuna zeytinyağı sürebilirsin
Çok huysuzlanıyorsa poposunu kulak çöpüyle hafifçe uyarabilirsin
Hiçbir şey etki etmiyor, mosmor olana kadar ıkınıyorsa gliserin kansuk kullanabilirsin. Prematürelerde de kullanılıyor hastanede

Canımm çoğunu yaptım yapmadıklarımda var kulak çubuğu ile sürdük ama uyarmadık I lovee you masajı uzunn süredir yapmadım denesem iyi olucak ve mor olmuyor aslında ama gliserini de düşünebilirim şimdi doktor velavit probiyotik verdi damla dün başladım ama bugünde vericem umarım artık kakasını yapar 8 gün artık üzülüyorum çocuk rahatmı bir fikrim yok

Kuzum rahatsız olan çocuğu çok net anlarsın. Ağlar, ellerini sıka sıka ağlar hem de, morarır. Yemesi de bozulur. Uykuları kısalır. Çok huysuzlanır. Benim kız da 10 güne yakın yapmadığı oluyordu(anne sutu aldığında) ama keyfi yerinde oluyordu. Ben müdahale etmeden bir bakardım kendi kendine ağlanmadan, etmeden yapmış… hiiç üzülme

Anladım canımm annee sütüü verince genelde uykuları dahaa kısaa günde iki kerede mamaa veriyorum o zaman biraz dahaa fazla uyuyor morarmıyor ama bugünde yapmazSa 9. Gün canIM İNŞALLAH yapar rahatlar bende rahatlarım

Canım kansuk kullan bugun de yapamazsa eğer. Sadece anne sütü alanlarda 10 gün, mama da alanlar da 7 gün yapmaması normal karşılanıyor. Bu süreyi aşınca dışarıdan yardım gerekebiliyor. Gene kendi doktoruna da sor kuzum

Anladım canım artık sabunla hafif uyarı yaptık işe yaradı Çok ŞÜKÜR ama bu sürekli böylemi olurr ayrıca mamayı bayaa az veriyorum genelde emziriyorum azaltmıştım mamayı ondan sonra kakaa süresi uzadı İNŞALLAH düzelir kısaa sürede

Sabun yakıyor kuzum. Bilgin olsun ama yapmasına çok sevindim… sütünü sağmayı denedin mi ? Doyup ayrılıyor memeden değil mi ? Yanlış anlama lütfen beni. Kimi bebek kabızlıktan yapmaz, kimisi yapmak istemez kimisi de açlıktan yapmaz. Ben sütüm azaldığını fark etmemiştim mesela doymuyormuş meğerse çocuk… kilo alımı iyiyse, günde 5-6 tane çişli ağır bez çıkarıyorsa doyuyordur. Bizde bunlar da yoktu. Kaka da yoktu. Ben anlayamadım diye çok üzülmüştüm sonra. Aynı hisleri yaşamaman adına ufak bir hatırlatma olsun diye söylüyorum sana da

Canım sorma sağmayı bırakmıştım younluktan sütüm az geliyor banaa zaten emzirme hemşiresiyle görüştüm ama dediklerini inannn yorgunluktan yapamıyorum ve sağımm makinem başlığı göğsüme uygun değilmiş yarın netten gelicek Nasipse bugün emzirdikten sonra sağdım genee az çıktı 30 cc kadar ama geceleri farkediyorum fazla oluyor gecee sağım deniycem bi kerede gecee emipp uyuyor mesela ama gündüz sabah 7 8 den sonra emiyor uyuyor 10 dakika 20 dakika sonra kalkıyor mamaa yerse uyuyor ama 3 4 sattt mesela şöyle şimdi emzirdim kakada yaptı MAŞALLAH 1 Saatir uyuyor anlamadım gitti doktorlada görüştüm mamaya 2 yadaa 3 keree ver kiloo alımına bakalım yeterliyse brakırız dedii ama hiç sanmıyorum emzirme hemşiresinin dediklerini yapabilsem ve gündüz de uyuyabilsem sütüm artıcakda yapamıyorum üzülüyorum bayaa İNŞALLAH bi mucize olurda görürüz teşekkürler bu aradaa canımm ilgin içinn ALLAH razıı olsun

Benim de geceleri iyiydi gündüz azdı… ama mesela gündüzleri 30 ona az gelir. Emzirip arkadan mamayla desteklesen daha iyi olur gibi. Bir de onemli olan bir sağımda ne kadar geldiği değil. Her 3 saatte bir aynı geliyor mu, yetecek kadar da gün içinde çıkıyor mu ? Buna bakmak lazım… oy ne zor şu annelik işi değil mi ? öyle böyle büyüyecekler. Gelsin dene daha iyi netleşir her sey. Hiiç kafana da takma ama. Açlıktan ölecek hali yok ya. Sağlıklı ya çok şükür. Önemli olan o. Kiloyu daha çook alır verir

Benimde iştee canım gecee var gündüz dahaa az her 3 satte bir sağım yapıcam da bu bebee hep uyanıyot memeede uyuyor 10 dakikaya yarım saate uyanıyor artık. Mamayı sondayla veriyorum bakalım hem memeyi uyarıyor hemşire önerdi
Birde uygun sağım başlık gelsin onunla deniycem Nasipse farkedicekmi bakalım
Yapcak bişey yok evett canımm doktora tekrar götürücem doktor arttır derse arttırıcam mamayı mecbur sağlık olsun anne sütüde alıyor mamada yiyor artık herşey Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…