S selcennnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2023 11 2 1 28 22 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selcennnn #1 Yenidoğan işitme testi Arkadaşlar bebeğime doğumumun ertesi günü işitme testi yapıldı ama geçemedi 5 gün sonra tekrar yapıldı yine geçemedi boyle durum yaşayıp sonradan geçen varmi bu testi
Yenidoğan işitme testi Arkadaşlar bebeğime doğumumun ertesi günü işitme testi yapıldı ama geçemedi 5 gün sonra tekrar yapıldı yine geçemedi boyle durum yaşayıp sonradan geçen varmi bu testi
S selocannnnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2019 11 1 36 34 10 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selcennnn #21 selcennnn .!.: Ne demek canım bütün dualarım sizinle. Gittin mi tekrardan canım Genişletmek için tıkla... Gittik ve geçti çok şükür Olumlu oy 0 Olumsuz oy
selcennnn .!.: Ne demek canım bütün dualarım sizinle. Gittin mi tekrardan canım Genişletmek için tıkla... Gittik ve geçti çok şükür
S selcennnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2023 11 2 1 28 10 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selcennnn #22 selocannnnn .!.: Gittik ve geçti çok şükür Genişletmek için tıkla... Oh çok sevindim hayırlısı olsun geçmiş olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün Olumlu oy 0 Olumsuz oy
selocannnnn .!.: Gittik ve geçti çok şükür Genişletmek için tıkla... Oh çok sevindim hayırlısı olsun geçmiş olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün
S selocannnnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2019 11 1 36 34 10 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selcennnn #23 selcennnn .!.: Ne demek canım bütün dualarım sizinle. Gittin mi tekrardan canım Genişletmek için tıkla... Desteğin için çok teşekkür ederim canım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
selcennnn .!.: Ne demek canım bütün dualarım sizinle. Gittin mi tekrardan canım Genişletmek için tıkla... Desteğin için çok teşekkür ederim canım
S selocannnnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2019 11 1 36 34 10 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selcennnn #24 selcennnn .!.: Oh çok sevindim hayırlısı olsun geçmiş olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım hepimiz analı babalı güzellikle kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim inşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
selcennnn .!.: Oh çok sevindim hayırlısı olsun geçmiş olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım hepimiz analı babalı güzellikle kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim inşallah