Bebek Beslenmesi YENİDOĞAN İLE İLGİLİ TAVSİYELERİNZE İHTİYACIM VAR

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
39
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra bebeğimi dünyaya getiricem ilk bebeğim. bebek bakımı konusunda hiç bir bilgim yok çevremde görmedim de. uni marka yeni doğan ürünlerini tavsiye edermisiniz memnun kaldığınız pişik kremi nedir yeni doğana uygulanır mı ne yapmam gerekiyor tecrübelerinizden yola çıkarak bana yardımcı olurmusunuz yavaş yavaş hazırlıkları sonlandırmam lazım bunlarıda alıyim bitsin sonradan son dk zorlanmak istemiyorum şahsen

canım unıbaby ıslak mendil çok iyidir ben baby me marka ve bebedorda kullandım memnunum. pişik kremi olarak doktorumun tavsiyesiyle hametan kullanıyorum hem sağlık ocağında da yazdırılıyor hemde en etkilisi o her altını değiştirmede ıslak mendille sildikten sonra hametan sürüyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı şükür boşu boşuna pahalı markalara para bayılmayada gerek yok bence yalnız krem olan sarı renkteki hametanı kullanıyorum eğer kırmızılık görürsemde mavi kutulu olan merhem hametanı sürüyorum, biberon olarak kesinlikle NUBY marka biberon ucu kullanmanı tavsiye ederim bebek çekmeden sıvı akıtmıyor böylece bebede anne memesini bırakmamış oluyor yine soracak bişeyin olursa yardımcı olmaya çalışırım

canim bu nuby marka uc her biberona uyuyormu? Ben dr. Browns aldim onlarin uclari senin dedigin gibi degil mi. Ustunde yeni dogan dar agizli yaziyor.

canım benim bebeğim 5 aylık bilsem emin ol önceden bende bunu alırdım bende dr brown ve avent aldım malesef. şimdi dar ağızlı olması başka çekmeden gelmemesi başka çocuk bu biberonlarda çekmesede ağzına akıyor devamlı anne memesi öyle değil ama emmeden gelmez bu nuby de öyleymiş çok pişmanım zamanında keşke ondan alsaymışım, bildiğim kadarıyla uyuyor her biberona bebedora uyuyomuş mesela eee bebedorda en ucuz biberon zaten alıverirsin nolcak

bunları söylemeniz iyi oldu bana biberonlar hep hediye geldi olmadı sadece ucunu değiştiririm uni yenidoğan sarı renkte olna değilmi pamuklada silebilirsin diyorlar yenidoğanları snr uni yi kullanırsın diyorlar her kafadan biz ses çıkarıyorlar offff

İnşallah sağlıkla kucagine alırsın biberon ve emzik olarak chicco yı tek gecerim şampuan bakım ürünleri sebamed i tek gecerim bu markaları. Bütün ürünlerinden de coook memnunum özellikle sebamed un sampuani pisik kremi ve benim bebegim çok hassas di öpunce yara olurdu sebamed un bebek yüz kremi var nemlendirici super anında geçirirdi

Her biberonun emziği kendine özel oluyor, bir markanın emziği başka bir marka biberona uymuyor. Biz de unibaby yenidoğan ıslak mendillerini kullanıyoruz memnun kaldık. Evet sarı renkte olanı, diğer mavi olanı parfümlü, bunda parfüm de yok. Pişik kremi olarak da sudokrem çok güzel, bir de hametan pomad kullanıyorum ben. Sudokremi mutlaka deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…