Yenidogan ile gezmek.bebegimi disari cikarabilir miyim

MirzaDemirMikail

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
22
7
3
26
Merhaba. Bebegimin 7 gün sonra 40i cikacak. Lihusa sendromu yasadim ve halen daha yasamaya devam ediyorum. Pandemi ve hamileligimin son ayinda agirligimdan dolayi hic disari adim atamadim. Doguma son 3 hafta kala işi biraktim ve eve kapandim. Dogumumdan bu yana eve kapandim. Normalde evde olmayi çok severim ama artik dayanamiyorum ev üstüme üstüme geliyor, saat basi sagmazsam tasiyamiyacak duruma gelen gohsum ve cesme gibi akan sütüm kesildi ve mama destegine gecmek zorunda kaldim, bu psikoloji ile ogluma da iyi annelik yapamiyorum. Kendime gelmek icin ne yapmaliyim

Sakin ol oncelikle 5 ay önce doğum yaptım yaşadıklarıni birebir yaşadım.. bebeğim meme emmedi sağıp verdim üç ay göğsüm mastit oldu ateşlenme hastalık sürekli ha birde eşim bebek emsin diye inadı var 3 aya kadar çıkmadım ama evdeyken yarım saatte olsa cikiyodum hava sıcak bebeği koy pusete dolaş sen ne kadar canını sikarsan sık herşey rayına oturuyor rahat ol herkes senin gibi emin ol. Yarım saatte olsa çık dışarı hava al..

Bacim cik dolas allah askina neyi beklion evde ben 40 cikmadan kendimde ciktim dolastm bebegimide cikarttim cok kalabalik ortama girmedim 1 saat dolastm geldim evime kendini sıkma bukadr

Bu zamana kadar beklediğin Hata.. Bebeği at arabaya çık dolaş hem bebek de hava alsın havalar çok güzel.. Zaten dışarı çıkınca arabasında uyur.. Çıkarken termosa su koyup biberonu alman yeterli.. Dilediğin gibi gezip dolaşabilirsin.. Benim kızım 5 aylık ben çıkıyorum hem o da dışarıyı keşfediyor bi süre sonra uyuyup kalıyor.. Küçük olsa da çıkardım bir sorun olmazdı yani.. Sıkma canını.. İnşallah sütün artar.. Sen stresten ne kadar uzak olursan bebeğinde o kadar rahat olacaktır..

Sağlıkla büyüsün inşallah

doktorların söylediği kar kış bile olsa güzelce giydirip çıkarmalısınız. temiz hava bebeğe çok iyi geliyor, dış dünyayla tanışmasını sağlıyor zihnine de çok faydalı. ben çıkaramadım sezaryenliydim ev kuşu oldu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…