Yenidoğan için öneriler istiyorum!

Kediliyimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
79
17
3
Merhaba hanımlar, yenidoğan bebek için şampuan,pişik kremi, kremler vs aklınıza ne geliyorsa sağlıklı ve kesin etkili marka önerisi alabilir miyim? Temmuz ortası görünüyor doğumum ve kızım olacak .

Sen 2025 temmuz annelerine bakmıyor musun? Orada konuşuyoruz rutin durumları, alışverişleri falan

Merhaba hanımlar, yenidoğan bebek için şampuan,pişik kremi, kremler vs aklınıza ne geliyorsa sağlıklı ve kesin etkili marka önerisi alabilir miyim? Temmuz ortası görünüyor doğumum ve kızım olacak .
Her şey için mustela.
Pişik kremi, avokadolu şampuan, stelopia krem, 50 faktör güneş kremi. Bunlar musteladan bebek için.
Anne için lansinoh göğüs pedi, lansinoh meme ucu kremi, mustela meme ucu kremi.
Bebek için d vitamini ve demir: ocean.
Gaz damlası nurse harvey, prebiyotik maflor damla.

Her şey için mustela.
Pişik kremi, avokadolu şampuan, stelopia krem, 50 faktör güneş kremi. Bunlar musteladan bebek için.
Teşekkür ederim, süt sağma makinesi öneriniz var mı?

Pişik kreminde sadece eczaneden aldığım hametan dan fayda gördüm. Sudocream,mustela falan olduğu gibi duruyordu işe yaramadı.
Bez olarak prima premium care,ıslak mendil de sleepy bio natural ya da sadece natural (yeşilli paket)
Şampuan mustela

Merhaba,pişik önleyici Krem bepantol ve diğr tüm banyo malzemeleri Sebamed. Çok memnunum.

Şampuan , nemlendirici krem, pişik kremi için mustela. Güneş kremi 6. aydan önce önerilmiyor, şimdiden almanıza gerek yok ama o da mustela. D vitamini ve probiyotik bir arada verdi doktor ilk 6 ay bigaia kullandılar. Sonrasında wellcare ‘e geçtik. Ocean markası çok tavsiye ediliyor diye doktora sordum ama bana ocean tarım bakanlığından onaylı içerik listesine her şeyi yazmak zorunda değiller o yüzden güvenilmez dedi. Wellcare sağlık bakanlığı onaylıymış. 4. aydan itibaren yine wellcare kidsfer demir damlası kullandılar. Gaz için damla tavsiye etmiyorum doktorunuza danışırsınız. En temiz içerikli denilen damlaların bile ileride sorunlara neden olacağı söyleniyor. Bez olarak bütçeniz uygunsa prima premium care en iyisi. Islak mendil ilk 2 ay water wipes sonrasında unibaby yenidoğan çünkü uzun yıllardır piyasadalar ve bütün sertifikaları var. Süt sağma makinesi de benim ikizlerim olduğu ve erken doğdukları için avent almıştım kullanmadım, hastane tipi medela symphony kiraladım. Düzenli sağımla sütü de baya arttırdı, aynı zamanda emziriyordum.

Her şey için mustela.
D vit kaç damla veriyorsunuz bende ocean kullanıyorum bir damla veriyordum.bir fıs 3 damlaymis.yani bir damla vermekle 400ui almış olmuyor mu bebeğim

D vit kaç damla veriyorsunuz bende ocean kullanıyorum bir damla veriyordum.bir fıs 3 damlaymis.yani bir damla vermekle 400ui almış olmuyor mu bebeğim
Evet 1 fıs 400ui. 3 damla verirseniz 400 almış oluyor. 1 damla olunca, daha az oluyor. Ben 1 fıs veriyorum

her sey için mustela kullanıyorsum ve memnunum. ama şampuan için son bir aydır daline gectik. sebebi de hem daha güzel kokması hem de mustelanın sanki bebeğimin konaklarına bir fayda göstermemesi 🥲 ama yani onun dısında memnundum. güneş kremi yularıda yazmış biri ama ilk 6 ay bebek cildine gğneş kremi sürmeniz önerilmiyor.

benim bebeğimin cildinde aşırı kuruluk var. pul pul dökülüyordu.. mustelanın yüz kremiyle gecti hepsi çok sükür.

bir de bir keresindr bebeğimin poposu kanadığı için doktora gittik ve günde bir kez hametan krem kullanmamızı istedi. boynundaki katlanma yerlerinde ve koltuk altonda da pişik olduğunda kullandım ve 2 kullanımda falan iyileşti. elinizin altında bulunsun bence.

d vitamini de önerilmiş ama d vitamini biz doktorumuzun bize önerdiğini aldık. bence siz de öyle yapın. gaz damlası da sab simplex kullanıyoruz biz bebeğim 6 günlükten beri. çok da memnunum. onu da doktorumun onayını alarak başladık ama.

her sey için mustela kullanıyorsum ve memnunum. ama şampuan için son bir aydır daline gectik. sebebi de hem daha güzel kokması hem de mustelanın sanki bebeğimin konaklarına bir fayda göstermemesi 🥲 ama yani onun dısında memnundum. güneş kremi yularıda yazmış biri ama ilk 6 ay bebek cildine gğneş kremi sürmeniz önerilmiyor.

benim bebeğimin cildinde aşırı kuruluk var. pul pul dökülüyordu.. mustelanın yüz kremiyle gecti hepsi çok sükür.

bir de bir keresindr bebeğimin poposu kanadığı için doktora gittik ve günde bir kez hametan krem kullanmamızı istedi. boynundaki katlanma yerlerinde ve koltuk altonda da pişik olduğunda kullandım ve 2 kullanımda falan iyileşti. elinizin altında bulunsun bence.

d vitamini de önerilmiş ama d vitamini biz doktorumuzun bize önerdiğini aldık. bence siz de öyle yapın. gaz damlası da sab simplex kullanıyoruz biz bebeğim 6 günlükten beri. çok da memnunum. onu da doktorumun onayını alarak başladık ama.
Gaz damlası fayda etti mi bizde aynısını kullandık bir süre pek bir fark göremeyince bıraktık.zararli olduğunu söyleyen doktorlar da var

Pureseed markasının şampuan ve pişik kremini öneririm . Siveno ve incia şampuan da kullandım ama kızımın saçlarını kuruttu . . Bunlar doğal içerikli olduğu için öyle fazla kokulu değiller.

Süt sağma makinesi de bebeğiniz aktif emerse ihtiyacınız olmayacaktır. İhtiyaç halinde doğumdan sonra alabilirsiniz. Bebeği saat başı emzirin uzun uzun memede tutun ilk günler sütünüz artsın . Bu durumda sağmanız gerekmez. Ama almak isterseniz de eller serbest sağım makineleri var onları öneririm . Çünkü bebekle oturup sağmak zor oluyor .

Gaz damlası fayda etti mi bizde aynısını kullandık bir süre pek bir fark göremeyince bıraktık.zararli olduğunu söyleyen doktorlar da var
saati önemli. saatini atlamamak gerekiyor. bizim doktorumuz zararlı demedi. tüm gaz damlaları sorunlu aslında. içerisinde istenmeyen şeyler var. ama sab simplex organizma içerisinde emilmiyor-muş. yani çocuğun sistemine karışmıyor. sindirim sisteminde görevini yapıp çıkıyor.

benim bebeğim ilk 6 gün neredeyse hiç uyumuyor, uyurken bile ıkınıyor ve saatlerce ağlıyordu. 3.gün çocuğun sesi kısıldı ağlamaktan siz düsünün. en son acilde çocuk doktoru bile gaz masajı yapamayıp bebeği rahatlatamayınca gece birde doktorumuzu arayıp sorduk. kullanın dedi. o gece cocugumu zorla uyandırdım emzirmek için 😂

ondan beri de kullanıyoruz. yani tüm gazı çıkarmıyor tabii ki ama en azından hafif bir masaj, sıcak bir duşla kolayca çıkıyor en inatcı gazı bile. ve bebeğimin gece uykuları çook uzadı🧿

bi ara azaltayım günde 2-3 vereyim dedim hani yavas yavas ama hemen etkisini gösterdi. bebeğim yine gazdan kıvranmaya başladı 🥲

bir de şekerli bi tadı var. ek gıda döneminde sorun yaratabilir belki hani tatlıya alıştı diye bebek. ama ateş düsürücüler de tatlı zaten 😂 o yüzden ben gayet içim rahat kullanıyorum su anlık.

saati önemli. saatini atlamamak gerekiyor. bizim doktorumuz zararlı demedi. tüm gaz damlaları sorunlu aslında. içerisinde istenmeyen şeyler var. ama sab simplex organizma içerisinde emilmiyor-muş. yani çocuğun sistemine karışmıyor. sindirim sisteminde görevini yapıp çıkıyor.

benim bebeğim ilk 6 gün neredeyse hiç uyumuyor, uyurken bile ıkınıyor ve saatlerce ağlıyordu. 3.gün çocuğun sesi kısıldı ağlamaktan siz düsünün. en son acilde çocuk doktoru bile gaz masajı yapamayıp bebeği rahatlatamayınca gece birde doktorumuzu arayıp sorduk. kullanın dedi. o gece cocugumu zorla uyandırdım emzirmek için 😂

ondan beri de kullanıyoruz. yani tüm gazı çıkarmıyor tabii ki ama en azından hafif bir masaj, sıcak bir duşla kolayca çıkıyor en inatcı gazı bile. ve bebeğimin gece uykuları çook uzadı🧿

bi ara azaltayım günde 2-3 vereyim dedim hani yavas yavas ama hemen etkisini gösterdi. bebeğim yine gazdan kıvranmaya başladı 🥲

bir de şekerli bi tadı var. ek gıda döneminde sorun yaratabilir belki hani tatlıya alıştı diye bebek. ama ateş düsürücüler de tatlı zaten 😂 o yüzden ben gayet içim rahat kullanıyorum su anlık.
Tam olarak hangi saatlerde ve kaç kez kullanıyorsunuz

Back
X