saati önemli. saatini atlamamak gerekiyor. bizim doktorumuz zararlı demedi. tüm gaz damlaları sorunlu aslında. içerisinde istenmeyen şeyler var. ama sab simplex organizma içerisinde emilmiyor-muş. yani çocuğun sistemine karışmıyor. sindirim sisteminde görevini yapıp çıkıyor.
benim bebeğim ilk 6 gün neredeyse hiç uyumuyor, uyurken bile ıkınıyor ve saatlerce ağlıyordu. 3.gün çocuğun sesi kısıldı ağlamaktan siz düsünün. en son acilde çocuk doktoru bile gaz masajı yapamayıp bebeği rahatlatamayınca gece birde doktorumuzu arayıp sorduk. kullanın dedi. o gece cocugumu zorla uyandırdım emzirmek için
ondan beri de kullanıyoruz. yani tüm gazı çıkarmıyor tabii ki ama en azından hafif bir masaj, sıcak bir duşla kolayca çıkıyor en inatcı gazı bile. ve bebeğimin gece uykuları çook uzadı
bi ara azaltayım günde 2-3 vereyim dedim hani yavas yavas ama hemen etkisini gösterdi. bebeğim yine gazdan kıvranmaya başladı
bir de şekerli bi tadı var. ek gıda döneminde sorun yaratabilir belki hani tatlıya alıştı diye bebek. ama ateş düsürücüler de tatlı zaten

o yüzden ben gayet içim rahat kullanıyorum su anlık.