• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan için öneriler istiyorum!

Kediliyimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
74
16
3
Merhaba hanımlar, yenidoğan bebek için şampuan,pişik kremi, kremler vs aklınıza ne geliyorsa sağlıklı ve kesin etkili marka önerisi alabilir miyim? Temmuz ortası görünüyor doğumum ve kızım olacak .

Sen 2025 temmuz annelerine bakmıyor musun? Orada konuşuyoruz rutin durumları, alışverişleri falan

Merhaba hanımlar, yenidoğan bebek için şampuan,pişik kremi, kremler vs aklınıza ne geliyorsa sağlıklı ve kesin etkili marka önerisi alabilir miyim? Temmuz ortası görünüyor doğumum ve kızım olacak .
Her şey için mustela.
Pişik kremi, avokadolu şampuan, stelopia krem, 50 faktör güneş kremi. Bunlar musteladan bebek için.
Anne için lansinoh göğüs pedi, lansinoh meme ucu kremi, mustela meme ucu kremi.
Bebek için d vitamini ve demir: ocean.
Gaz damlası nurse harvey, prebiyotik maflor damla.

Her şey için mustela.
Pişik kremi, avokadolu şampuan, stelopia krem, 50 faktör güneş kremi. Bunlar musteladan bebek için.
Anne için lansinoh göğüs pedi, lansinoh meme ucu kremi, mustela meme ucu kremi.
Bebek için d vitamini ve demir: ocean.
Gaz damlası nurse harvey, prebiyotik maflor damla.
Teşekkür ederim, süt sağma makinesi öneriniz var mı?

Pişik kreminde sadece eczaneden aldığım hametan dan fayda gördüm. Sudocream,mustela falan olduğu gibi duruyordu işe yaramadı.
Bez olarak prima premium care,ıslak mendil de sleepy bio natural ya da sadece natural (yeşilli paket)
Şampuan mustela

Merhaba,pişik önleyici Krem bepantol ve diğr tüm banyo malzemeleri Sebamed. Çok memnunum.

Şampuan , nemlendirici krem, pişik kremi için mustela. Güneş kremi 6. aydan önce önerilmiyor, şimdiden almanıza gerek yok ama o da mustela. D vitamini ve probiyotik bir arada verdi doktor ilk 6 ay bigaia kullandılar. Sonrasında wellcare ‘e geçtik. Ocean markası çok tavsiye ediliyor diye doktora sordum ama bana ocean tarım bakanlığından onaylı içerik listesine her şeyi yazmak zorunda değiller o yüzden güvenilmez dedi. Wellcare sağlık bakanlığı onaylıymış. 4. aydan itibaren yine wellcare kidsfer demir damlası kullandılar. Gaz için damla tavsiye etmiyorum doktorunuza danışırsınız. En temiz içerikli denilen damlaların bile ileride sorunlara neden olacağı söyleniyor. Bez olarak bütçeniz uygunsa prima premium care en iyisi. Islak mendil ilk 2 ay water wipes sonrasında unibaby yenidoğan çünkü uzun yıllardır piyasadalar ve bütün sertifikaları var. Süt sağma makinesi de benim ikizlerim olduğu ve erken doğdukları için avent almıştım kullanmadım, hastane tipi medela symphony kiraladım. Düzenli sağımla sütü de baya arttırdı, aynı zamanda emziriyordum.

Back