Yenidoğan için önerdiğiniz bebek arabaları neler ?

Kedili ve Bebeli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
2.603
3.623
Güzel, uzun süre kullanabileceğim, aynı zamanda şık görünen bir bebek arabası almak istiyorum. 20 bin tl bütcem var. Aklımda prego mios var ama artılarını bilsem de eksilerini bilmiyorum. Deneyimsizim ve nelere dikkat etmeliyim onu bile tam bilmiyorum. Parasını vereyim o sorun değil ama deysin istiyorum. Orta-üst segment bir bebek arabası arayışındayım. Deneyimli annelerim, yardımınıza ihtiyacım var 🥹😄

Biz bebek arabasında pek gülmedik o yüzden marka öneremiyorum, ama travel system bence yenidoğan için. Kesinlikle o puset olsun. Oto koltuğuna dönüşen değil de böyle dümdüz olup içine yatakmış gibi yatırabildiğiniz bir şey. Yanları yüksek oluyor. Bebek ilk zamanlarda dışarıda falan uyuyabiliyor, bahar, yaz dönemi hele. İşinize çok yarar. Rahatça.

Biz daha sonra bir de kabin boy aldık. O da hızlıca işlerimizi halletmeye arabada duruyor. Bu da iyi oldu.

NOT: Kanz Sgo almıştık bir satış görevlisi çok övdüğü için. Bence yapılabilecek en kötü tercihmiş. Tekerleri berbat. İlk günden beri hem de. Dönmüyor. Bebeğim 1.5 aylıkken ilk defa adamakıllı bir çarşı gezeyim dedim, kaldırımlarda dönmedi etmedi, zaten stresli bir durumdu ağlamıştım. Değmez, daha bile ucuz markaları görüyorum fıldır fıldır gidiyor.

Kanz için özellikle yazdım çünkü başkalarında da asla bitmeyen bu problem olduğunu duydum.

Kızım 5.5 aylık şuan doğduğundan beri doona kullaniyoruz, hem oto koltugu, hem ana kucağı, hem bebek arabasi olmasından çok memnunuz. Sonrasi için de cybex beezy aldim, sadece bir kutuyu acip baktik henüz dışarıda test etmedik ama rahat görünüyor. (Şuan bunlari yazarken ağzımın ortalık yerine tekme yemek de sevdaya dahil mi?🤣 Saçım çekiliyor, tekmeleniyorum. Teşekkürler kızım 🩷)

Peki kötü yönleri nelerdir sizin açınizdan ?
Ben her açıdan memnunum ya sağlam sürüşü güzel güneşliği baya iyi, ön barının yüksekliği iyi bazıları yüksek oluyor bebek biraz büyüdüğünde yüzüne denk geliyor ve sarsılmalarda çarpıyor,çift yön oluyor tutma kolunun uzunluğu iyi 3 kademe eşim uzundur adımlarında arabaya çarpmıyor ayakları rahat kullanıyor tekerlekler cok kolay cıkıyor takılıyor vs yani ayrıyetten pusette takabiliyorsunuz evrensel olan herhangi bir markanın. E tabi biraz normal olarak ağır ama düzgün bütün arabalar öyle ve arabanın bütün parçaları çıkıp yıkanıyor kaç kez makineye attım birşey olmadı.

Ben her açıdan memnunum ya sağlam sürüşü güzel güneşliği baya iyi, ön barının yüksekliği iyi bazıları yüksek oluyor bebek biraz büyüdüğünde yüzüne denk geliyor ve sarsılmalarda çarpıyor,çift yön oluyor tutma kolunun uzunluğu iyi 3 kademe eşim uzundur adımlarında arabaya çarpmıyor ayakları rahat kullanıyor tekerlekler cok kolay cıkıyor takılıyor vs yani ayrıyetten pusette takabiliyorsunuz evrensel olan herhangi bir markanın. E tabi biraz normal olarak ağır ama düzgün bütün arabalar öyle ve arabanın bütün parçaları çıkıp yıkanıyor kaç kez makineye attım birşey olmadı.
Harikasınız çok teşekkür ediyorum detaylı yorum için 🌸 bebeğim 1 aylık halen bebek arabası almadık şuan lazım değil diye bunu değerlendirecegim