- Konu Sahibi Benimhuzurkaynagim
-
Pazartesi tekrar gidicem olmadı inşallah iyileşir neden iyileşmedi diye ağlayıp duruyorum psikolojim bozulduMerhabalar bize de aynı işlem yapılmıştı doktorumuz genelde tek yakılma seansı yeterli olur olmazsa bir kere daha tekrarlanabilir demişti. Belki sizdeki geride kalan parça daha büyükse tek seans yeterli gelmemiştir.
Yenidoğan döneminde her şeye ağlamak çok normal benim bebeğim de iki aylık küçük şeylere takılıp ağladığım çok oldu benim de :) olmaya da devam edecek muhtemelenPazartesi tekrar gidicem olmadı inşallah iyileşir neden iyileşmedi diye ağlayıp duruyorum psikolojim bozuldu
Bence çocuk hematolojiye bir danışın. Pıhtılaşma ile ilgili bir sorunu olabilir belki . Yada farklı bir çocuk doktoruna danışın. Yıkarken vs tahriş etmediginizden emin olun . Moralinizi bozmayın. İlk 6 ay gerçekten çok zorMerhabalae bebeğimin göbeği 6. Günü düştü şuan 27 günlük düştükten sonra kanama devamlı devam ediyordu doktor göbeğini yaktı şuan yakmanın üstünden 1 hafta geçti yine kan gelmiş göbeğinden. Yani neden oluyor bu ?
K vitamini eksikliğidir. Doğduğunda vurulan aşı yani, ikinci kez yapmaları lazım onu. Bizde de yaşandı bu durum, Dr önce yaktı yeterli gelmedi, bebek gaz için ikindikca geri kan geldi. En son k vitamini iğnesini tekrar yaptırdı çözüm oldu.Merhabalae bebeğimin göbeği 6. Günü düştü şuan 27 günlük düştükten sonra kanama devamlı devam ediyordu doktor göbeğini yaktı şuan yakmanın üstünden 1 hafta geçti yine kan gelmiş göbeğinden. Yani neden oluyor bu ?
Ağlamayın çözümü çok basit, doktorunuza k vitamini iğnesini yeniletmesi gerektiğini söyleyin. Gerekirse doktor değiştirin.Pazartesi tekrar gidicem olmadı inşallah iyileşir neden iyileşmedi diye ağlayıp duruyorum psikolojim bozuldu
Çok teşekkür ederim sabah gittik doktora 2. Defa yakma işlemi yaptı ve k vitamini iğnesi vurdu umarım iyileşir teşekkür ederim herkese yardımcı oldugu içinAğlamayın çözümü çok basit, doktorunuza k vitamini iğnesini yeniletmesi gerektiğini söyleyin. Gerekirse doktor değiştirin.
Benim de yeni başıma geldi. Gaz yüzünden o kadar ıkınıyor ki. K vitamini vurulur vurulmaz geçti mi?K vitamini eksikliğidir. Doğduğunda vurulan aşı yani, ikinci kez yapmaları lazım onu. Bizde de yaşandı bu durum, Dr önce yaktı yeterli gelmedi, bebek gaz için ikindikca geri kan geldi. En son k vitamini iğnesini tekrar yaptırdı çözüm oldu.
Doktorunuza bu durumu söyleyin, ki kendisi de bilmeli böyle bir sorunun çözümünü. Gerekirse Dr değiştirin.
Benimde çok ıkınıyor ondan sanırım oldu bakalım benimde bugun k vitamin vurdular inşallah düzelir bilgş veririm sizedeBenim de yeni başıma geldi. Gaz yüzünden o kadar ıkınıyor ki. K vitamini vurulur vurulmaz geçti mi?
İnşallah düzelir hemencecik. Benimkine de yaptılar. Doktor geçmezse kan testi için getirin dediBenimde çok ıkınıyor ondan sanırım oldu bakalım benimde bugun k vitamin vurdular inşallah düzelir bilgş veririm sizede
Geçmişti bizim,tekrarlarsa doktorunuza başvurun. Geçmiş olsun.Benim de yeni başıma geldi. Gaz yüzünden o kadar ıkınıyor ki. K vitamini vurulur vurulmaz geçti mi?
Bizim de geçmiş gibi inşallah devam etmez. Hala ıkınmaları devam ediyor çünkü.Geçmişti bizim,tekrarlarsa doktorunuza başvurun. Geçmiş olsun.
Gaz ikinmasi maalesef çok kötü etkiliyor. Bizim de ıkınma sebep olmuştu.
Eczanede satılan tüm damlaları denemistik, bir tek sabsiblex fayda etmişti. Bir de maflorplus kullandık o da iyi geldi.Bizim de geçmiş gibi inşallah devam etmez. Hala ıkınmaları devam ediyor çünkü.
Siz gazına çare bulabildiniz mi?
Ben nurse harveys denedim daha kötü oldu.Eczanede satılan tüm damlaları denemistik, bir tek sabsiblex fayda etmişti. Bir de maflorplus kullandık o da iyi geldi.
En etkili çözüm pilates topunda zıplayarak gaz sancısını hafifletmek oldu bizde. Topun üzerinde aşağı yukarı derken geçiyordu ıkınma halleri.
Oğlumun 7. Günü düştü dediğiniz gibi sürekli az az kanama oldu dra götürdüm kürdan gibi bişey alıp içine soktu çevirdi sanırım yakma işlemi imiş hiç bişeyi kalmadı. Agrılı bir işlem değil yakma deyince yanlış anlamayın aglamadı bileMerhabalae bebeğimin göbeği 6. Günü düştü şuan 27 günlük düştükten sonra kanama devamlı devam ediyordu doktor göbeğini yaktı şuan yakmanın üstünden 1 hafta geçti yine kan gelmiş göbeğinden. Yani neden oluyor bu ?
Bizim de geçmiş gibi inşallah devam etmez. Hala ıkınmaları devam ediyor çünkü.
Siz gazına çare bulabildiniz mi?
Benimkinin kanaması devam ediyor. Doktor devam ederse getirin kan testi yapalım dediOğlumun 7. Günü düştü dediğiniz gibi sürekli az az kanama oldu dra götürdüm kürdan gibi bişey alıp içine soktu çevirdi sanırım yakma işlemi imiş hiç bişeyi kalmadı. Agrılı bir işlem değil yakma deyince yanlış anlamayın aglamadı bile
Her çeşit damlayı denedik biz, zaten doğru damlayı buluna kadar bebek büyümüş oluyor.Ben nurse harveys denedim daha kötü oldu.
Sakarya karasu ama ayrıldı Dr nerde bilmiyorum devlet hastanesinde idiBenimkinin kanaması devam ediyor. Doktor devam ederse getirin kan testi yapalım dedi
Sizin doktorunuz nerede ?
K vitamini vurdumu size pekiBenimkinin kanaması devam ediyor. Doktor devam ederse getirin kan testi yapalım dedi
Sizin doktorunuz nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?