• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yenidoğan giyim

istanblue

evli,mutlu ......
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
608
1
96
İstanbul
selam kızlar ist avrupa yakasnda bildiğiniz çok çeşitli yenidoğan kıyafeti stan bi yer var mı bulunduğum yerde mağzalar var ama çok çeşitli diil bodyler çoğnlkta ben pijama alt üst takımlar fln arıyorum yardmcı olrsanz sevinirim

canım bakırköy carousel de en alt katta mothercare var ,prematüre bebek kıyafetinden ,yeni doğana ,2-3 yaşa kadar herşeyi bulabilirsin ..

e5 üzerinde bahçelievler'de bebek dünyası diye kocaman bir alışveriş merkezi var :))
kadir has center, medical park falan var ya hani, o sırada :))

ben de bahçelievlerdeki kadirhas çocuk dünyasından alışveriş yapmıştım bebeğime.ama semt pazarına gidince pişman oldum ordan aldığıma pazarlarda o kadar çeşitli ve şirin şeyler vardı ki ..ben beylikdüzndeki semt pazarına gtmiştim gayet güzel orası gidebilme şansın varsa görmeni tavsiye ederim.

bir de fiyatı da uygun olsun diyorsanız, haznedarda (medicananın karşısında, çağrı marketin üstünde) civil bebe var. tekstil üzerine hem bol çeşit bulabilirsiniz, hem de arkadaşların bahsettiği yerlerdeki ürünlerin yarı fiyatına alabilirsiniz.

arkadaşlar ben bahçelıevlerde oturuyorum ve yakında bi bebeğim olucak bu sayılan yerlerın hepsını gezdım,ben eminönundeki havuzlu hanı tavsıye edıyorum bebek için butun ihtiyaçlarını orda bulabılırsın hem cok ceşit var hemde fiyat olarak çok uygun:ecrin_bebek:

arkadaşlar ben bahçelıevlerde oturuyorum ve yakında bi bebeğim olucak bu sayılan yerlerın hepsını gezdım,ben eminönundeki havuzlu hanı tavsıye edıyorum bebek için butun ihtiyaçlarını orda bulabılırsın hem cok ceşit var hemde fiyat olarak çok uygun:ecrin_bebek:

kesinlikle katılıyorum geçen hafta istanbuldaydım bende havuzlu hana gittim
tüm ihtiyaçları alamadım oradan getirmek zor olur diye ama istanbulda oturanların a dan z ye herşeyi bulup alabileceği bir yer....

eminönü havuzluhan,kadir has çocuk dünyası,forum istanbulun alt katı,bakırköy carouselin alt katı,avcılar e-5 üzeri mağazalar(narbebe,taffy vs..) .. bebek tekstilinin merkezi havuzluhan, uygun ve güzeldir ürünleri.. bana sorarsan en iyisi mothercare,chicco,idil baby,aziz bebe ürünlerinin bulunduğu avmleri tercih edebilirsin..

bayrampaşa forum istanbulda çok güzel bebek mağazaları var. yenidoğan için de güzel alternatifler var. ben bugün yine gidicem. mothercare'in ay ortasında indirimleri olyor.

Back