Yenidoğan gaz için öneri

Yüzüstü yatırabilirsin ben hep öyle yaptım hatta kendi gözetimimde yüzüstü bile yatırdım. Pilates topunuz varsa yüzüstü yatırıp ileri geri hareket ettirebilirsiniz, geçmezse ayaklarına bisiklet yapıp sağa sola hareket ettirebilirsiniz inşallah bu günleri çabucak atlatmış olursunuz geçmiş olsun

Panikleme onunla oturup ağlama, bu bir süreç ve gececek bunu düşün. Bebeğim şuan tam 4 aylık ve 3 aylık olunca bitti diyebilirim, ama o zamana kadar ilk çocuk tecrubesizlik korku ağlamasına dayanamamak beni çok yordu, keşke daha sakin kalıp daha rahat atlatsaydim diyorum. Sürekli kızarıp ayaklarını karnına çekme, memeyi bırakıp kivranma, krize girme uyutamama sabaha kadar yarım saatte bir ağlayarak uyanma ve gaz çıkarma işlemleri Ben damlaların bir işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası, bence yapılması gereken gaz çıkarma pozisyonlarini yapıp zamanın biran önce geçmesi için dualar etmek ve sabırli olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…