Merhaba ben de 1 aylık ikiz annesiyim. Bir kızım anında çıkarılırken diğeri sizinki gibi. Huzursuz da değil. Gazı yok diye kabullendim onuKızlar Selam9 günlük taze ve acemi bir anneyim. Aslında bebişin çok bir sorunu yok fakat kafama takılan bir durum var. 2-3 günlük iken kakasını yapmakta biraz zorlandı. 5. Gün kontrolünde doktor myflor diye bir damla verdi. O günden beri rahatız şükür. Kakasını da rahatça yapıyor Pırt yaparken de zorlanmıyor. Her besleme sonrası da mide gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkıyor ama çoğunlukla uğraşmama rağmen çıkmıyor günde 1-2 kez anca çıkıyordur. Sağlık ocağındaki hemşire şu aşamada bebekte gaz olmaz zaten dedi. Kendi doktorum 5-10 dk uğraş çıkarmıyorsa yatır ve gözlemle kusup kusmadığına bak dedi. Çocuk da huzursuz da değil bazen 20 dk bile uğraşıyorum ama olmuyor. Bu gaz çıkarma olayı illa olmak zorunda mı ? Çocuğun gazı olmayabilir mi acaba.
Sağlıkla büyüsün minnoşlarMerhaba ben de 1 aylık ikiz annesiyim. Bir kızım anında çıkarılırken diğeri sizinki gibi. Huzursuz da değil. Gazı yok diye kabullendim onu
Yok valla hiç sormadımSağlıkla büyüsün minnoşlargerçekten kafam o kadar karıştı ki. Siz doktora sordunuz mu peki bu durumu ?
Beni öyle korkuttular ki. Muhakkak çıkarman lazım yoksa bağırsaklara iner daha çok çekersin ya da uykuda kusar boğulur falan. Resmen gaz çıkarma kısmına gelince geriliyorum gece o uyusa da ben uyuyamıyorum korkudan.Yok valla hiç sormadımben çok takılmadım ona.
Yani 31 günlüğüz dediğiniz gibi günde bir kere ya çıkıyo ya çıkmıyor hiç öyle kolik krizleri de olmadı mesela normal bebek uyuyo uyanıyo yiyo. Mesela diğer kızım anında çıkarmasına rağmen gazını diğer kızım kadar sık büyük tuvalet yapmıyo. Tecrübeli anneler mutlaka daha iyi bilir ama bi rahatsızlık sezmediğim için sorun yapmadımBeni öyle korkuttular ki. Muhakkak çıkarman lazım yoksa bağırsaklara iner daha çok çekersin ya da uykuda kusar boğulur falan. Resmen gaz çıkarma kısmına gelince geriliyorum gece o uyusa da ben uyuyamıyorum korkudan.
İçimi rahatlattınız vallahiYani 31 günlüğüz dediğiniz gibi günde bir kere ya çıkıyo ya çıkmıyor hiç öyle kolik krizleri de olmadı mesela normal bebek uyuyo uyanıyo yiyo. Mesela diğer kızım anında çıkarmasına rağmen gazını diğer kızım kadar sık büyük tuvalet yapmıyo. Tecrübeli anneler mutlaka daha iyi bilir ama bi rahatsızlık sezmediğim için sorun yapmadım
Kolik bi bebeğin annesi olarak diyorum ki Maşallah maşallah hep böyle rahat geçirirsiniz inşallahKızlar Selam9 günlük taze ve acemi bir anneyim. Aslında bebişin çok bir sorunu yok fakat kafama takılan bir durum var. 2-3 günlük iken kakasını yapmakta biraz zorlandı. 5. Gün kontrolünde doktor myflor diye bir damla verdi. O günden beri rahatız şükür. Kakasını da rahatça yapıyor Pırt yaparken de zorlanmıyor. Her besleme sonrası da mide gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkıyor ama çoğunlukla uğraşmama rağmen çıkmıyor günde 1-2 kez anca çıkıyordur. Sağlık ocağındaki hemşire şu aşamada bebekte gaz olmaz zaten dedi. Kendi doktorum 5-10 dk uğraş çıkarmıyorsa yatır ve gözlemle kusup kusmadığına bak dedi. Çocuk da huzursuz da değil bazen 20 dk bile uğraşıyorum ama olmuyor. Bu gaz çıkarma olayı illa olmak zorunda mı ? Çocuğun gazı olmayabilir mi acaba.
Benim kullandığım myflor maflor değil probiyotikmiş. Peki sizce mide gazının çıkmaması normal mi ? Madem kolik annesisiniz bilirsiniz. Yani beni korkuttular çok.Kolik bi bebeğin annesi olarak diyorum ki Maşallah maşallah hep böyle rahat geçirirsiniz inşallahDamlaya hemen başlamıssınız o da etkili olmuştur.Maflor çok iyi bi damla benim bebeğimi sadece o rahatlatmıştı.Hiç gaz sancınız olmaması dileğiyle
Olmayabilir daha çok küçük siz yine de uğraşın çıkarmak için çıkarmazsa hafif kafasını yan şekilde yatırın kusarsa boğazına takılmasın. Biraz daha zaman geçince olur gazı olucaksa daKızlar Selam9 günlük taze ve acemi bir anneyim. Aslında bebişin çok bir sorunu yok fakat kafama takılan bir durum var. 2-3 günlük iken kakasını yapmakta biraz zorlandı. 5. Gün kontrolünde doktor myflor diye bir damla verdi. O günden beri rahatız şükür. Kakasını da rahatça yapıyor Pırt yaparken de zorlanmıyor. Her besleme sonrası da mide gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkıyor ama çoğunlukla uğraşmama rağmen çıkmıyor günde 1-2 kez anca çıkıyordur. Sağlık ocağındaki hemşire şu aşamada bebekte gaz olmaz zaten dedi. Kendi doktorum 5-10 dk uğraş çıkarmıyorsa yatır ve gözlemle kusup kusmadığına bak dedi. Çocuk da huzursuz da değil bazen 20 dk bile uğraşıyorum ama olmuyor. Bu gaz çıkarma olayı illa olmak zorunda mı ? Çocuğun gazı olmayabilir mi acaba.
Myflor ve maflor aynı firmaya ait.Probiyotikler zaten sindirim içindir.Bebeklerin sindirim sistemi tam gelişmediği için probiyotikler iyi geliyor.korkmayın nadirde olsa kimi bebekler de yoğun bi gaz olayı olmuyor.uğraşıyormuşsunuz bi de .Ama yine de Yatarken dikkat edin .Bu arada kimi bebeklerde 15 günden sonra başlayabiliyor bu gaz sancıları maalesefBenim kullandığım myflor maflor değil probiyotikmiş. Peki sizce mide gazının çıkmaması normal mi ? Madem kolik annesisiniz bilirsiniz. Yani beni korkuttular çok.
Hemşire de böyle söylemişti. Ama herkes bir şey söyleyince kafam karıştı. Peki bunlar ne zaman kendi kendilerine çıkarıyorlar gazını ?Olmayabilir daha çok küçük siz yine de uğraşın çıkarmak için çıkarmazsa hafif kafasını yan şekilde yatırın kusarsa boğazına takılmasın. Biraz daha zaman geçince olur gazı olucaksa da
Öyle mi benim bilgim yok ilaçlar hakkında pek. Umarım gazlı bir bebek olmaz. Benim kuzenimin de bebeği kolikti. Kız intihar noktasına gelmişti artık hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun.Myflor ve maflor aynı firmaya ait.Probiyotikler zaten sindirim içindir.Bebeklerin sindirim sistemi tam gelişmediği için probiyotikler iyi geliyor.korkmayın nadirde olsa kimi bebekler de yoğun bi gaz olayı olmuyor.uğraşıyormuşsunuz bi de .Ama yine de Yatarken dikkat edin .Bu arada kimi bebeklerde 15 günden sonra başlayabiliyor bu gaz sancıları maalesef
İnşallah rahatlıkla geçer sürecinizÖyle mi benim bilgim yok ilaçlar hakkında pek. Umarım gazlı bir bebek olmaz. Benim kuzenimin de bebeği kolikti. Kız intihar noktasına gelmişti artık hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?