• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan emzirme

alyna2255

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
18
1
6
26
merhaba hanımlar, bir aylık oğlum var sürekli emmek istiyor uykuya dalamıyor tüm gün emziriyorum. Ama mama verince 2 3 saat uyuyor ben sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum. Yetmediği için mi böyle yapıyor yardımcı olur musunuz

merhaba hanımlar, bir aylık oğlum var sürekli emmek istiyor uykuya dalamıyor tüm gün emziriyorum. Ama mama verince 2 3 saat uyuyor ben sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum. Yetmediği için mi böyle yapıyor yardımcı olur musunuz
Gelişiminden belli olur emzirdikten sonra göğsün dolmuyor mu tekrar

kilo alımı iyiyse emzir sürekli emzir yapcak bi şey yok benim oğlum 9aylık hala sürekli emmek istiyo süt içmiyo ama meme ağzında dursun istiyo emerek sadece karın doyurmaz bebekler duygu da alır senden aranızdaki bağ kuvvetlenir sen bol bol emzir

kilo alımı iyiyse emzir sürekli emzir yapcak bi şey yok benim oğlum 9aylık hala sürekli emmek istiyo süt içmiyo ama meme ağzında dursun istiyo emerek sadece karın doyurmaz bebekler duygu da alır senden aranızdaki bağ kuvvetlenir sen bol bol emzir
Ee doyup doymadığını anlayamıyorum ve artık psikolojim bozulmak üzere hiç kalkmadan emziriyorum

Ee doyup doymadığını anlayamıyorum ve artık psikolojim bozulmak üzere hiç kalkmadan emziriyorum
canım ay kontrolüne gidince kilosu yerindeyse sorun yok demektir. yetersizse doktor öneriyo zaten mamayı sana göre ayarlıyo. baslarda memeyi asla bırakmıyolar evet büyüdükce daha da azalcak etraf ilgisini çekecek sabret biraz

Evet böyle uzun süre emmesi normal. Etrafınızdakiler dize yardımcı olsun psikolojik olarak da ev işi vs de. Allah kolaylık versin. Zamanla gene çok sık emmek isteyebilir ama güçlendiği için süresi kısalır.

Günlük kaç kere çiş kaka yapıyor onu takip edebilirsiniz yeterinde beslenip beslenmediğini anlamak için 5-6 kere olunca yeterli diyorlar sanırım
Bunu yazmaya gelmıstım🩷
Bir aklı basında biri gelip yazmıs bana gerek kalmadı 🥰

Back