Yenidoğan da burun tıkanıklığı - balgam

695366

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
143
124
18
Merhabalar hanımlar.. 29 günlük bebeğim 2-3 gündür nefes alamıyor. Fizyolojik serum kullanıyoruz ama sonrasında tekrar tıkanıyor. Beşiğine yatırdığımda bir süre sonra tıkanıyor burnu tıkanık, boğazında balgam olduğu için nefes alamıyor. Kendı kendıne tekrar nefes almayı başarabiliyor. Birşey olacak diye kaç gündür hiç uyumadım, sürekli ona bakıyorum. Dik durunca rahat nefes alabiliyor diye omzumda bekletmeye başladım.. yarın aşı için doktora gideceğiz ama aynı durumu yaşayan var mı? Çözüm yolu olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..

Yattığı yerin peteklerini mümkünse açmayın. Eğer açmak durumundaysanız odanın nemine dikkat edin

Merhabalar hanımlar.. 29 günlük bebeğim 2-3 gündür nefes alamıyor. Fizyolojik serum kullanıyoruz ama sonrasında tekrar tıkanıyor. Beşiğine yatırdığımda bir süre sonra tıkanıyor burnu tıkanık, boğazında balgam olduğu için nefes alamıyor. Kendı kendıne tekrar nefes almayı başarabiliyor. Birşey olacak diye kaç gündür hiç uyumadım, sürekli ona bakıyorum. Dik durunca rahat nefes alabiliyor diye omzumda bekletmeye başladım.. yarın aşı için doktora gideceğiz ama aynı durumu yaşayan var mı? Çözüm yolu olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..
İnşallah sizinki geçmiştir canm ben 5aydır aynı sorunla savasıyorum ama benim bebeğim prematüre ve yutması yok ve sürekli aspire ediyorum kullanmadığımız antibiyotik kalmadı 3kere hastanede yattık ama yok kurtulamadık

İnşallah sizinki geçmiştir canm ben 5aydır aynı sorunla savasıyorum ama benim bebeğim prematüre ve yutması yok ve sürekli aspire ediyorum kullanmadığımız antibiyotik kalmadı 3kere hastanede yattık ama yok kurtulamadık
Cuma günü Sağlık ocağı ateşi yok, emiyor da burnu tıkalı sadece dıyerek eve yolladı. Pazar günü emmeyi bıraktı. Acile gittiğimiz de ateşi yok burnu tıkalı dıye eve yolladı. 2. Kez acile gıttığımız de artık bebeğin oksijeninin kalmadığını söylediler ve hava verılmeye başlanıldı. Meğerse RSV olmuş bebek. İlk gittiğimiz de ya önemsenilmedi, yada fark edilmedi. Bende uykusuzluktan sonuçlarında fark etmemişim maalesef. 5 günlük hastahane maceramız oldu. Sonrasında tedavımız şurup ve fizyolojik serum ile evde devam etti. ''Sevgi iyileştirir'' düşüncem ile bol bol bebeğimle ilgilendim. Gözümü ayıramadım. Memeyı reddetmeye başladığı için mücadelemiz değişti. Şükür gerı memeye geldi. Artık burnu tıkandıkca açıyoruz. Gecelerı horlar gıbı sesler gelıyor. Bazenlerı balgamı da oluyor. Ama eskısınden daha ıyı şükür

Sizin bebeğiniz neden 5 aydır iyileşemedi? Sürüntü örneği alındı mı

Bi rahatsızlık var ama daha bulunamadı el ve ayaklarda içe dönük var ayakları alçıyla düzeldi ama ellerideki sıkıntı var hala kas sertliği var el ve kollarda ve yutması yok

Bi rahatsızlık var ama daha bulunamadı el ve ayaklarda içe dönük var ayakları alçıyla düzeldi ama ellerideki sıkıntı var hala kas sertliği var el ve kollarda ve yutması yok
Ay garibim bir an önce şifasını bulur inşallah. Allah yardımcınız olsun.. Allah güç, kuvvet, sabır versın inşallah.. kaç aylık bebeğiniz

Back
X