Yenidoğan çok uyku ??

Yenidoğanlarda tokluk konusunda çişli bez sayısı daha önemli demişti bana hem doktorum hem de emzirme danışmanı. Kaka 10 güne kadar yapmamaları normalmiş bazı bebeklerin. Oğlum 1 hafta yapmamıştı doktora gittik normal telaşlanmayın dedi 2 gün daha yapmayınca aradım sordum tekrar fitil verdi o sayede yaptı. 1,5 2 aylık gibi 3-5 günde yapıyordu ama 3. aydan sonra düzenli her gün kakalı bezi oluyor.
Zeytinyağlı yeşil salata vs yiyin sizde anne sütü ile şifa olur bebişe, sizde kabızlık varsa o da etkili olabiliyor.

Beslemek istediğinizde uyanmıyorsa mutlaka uyandırmaya çalışın. Şekeri düşmesin ayrıca sarılık riski vs olmasın. Bizim 1 ay uzamış sarılığı oldu uyandrımakta çok zorlanırdık üzerini çıkarın, topuklarını ıslak pamukla silin vs ama mutlaka 2 saatte bir besleyin.

Yenidoğan yaka iğnesidir annesinin. Sürekli meme de kalmak istemesi, memede uyuyup uyanıp emmesi, memede uyuyup yatağa koyunca uyanması çok normal. Bu doymadıgi anlamına gelmiyor, anne kokusu, sıcaklığı aradığı anlamına geliyor. Mama ağır geldiği için sizin olması gerektiğini sandığınız şekilde uyuyor. Bir kilo baklava yemişsiniz de artık mayişmissiniz gibi düşünün

Bizimde aynı ama 1.5 gündür yoksa ve altı temiz karnı tok olmasına rağmen ağlıyorsa gazı var veya kabız olmuştur gazdan bizim 10 günlükken öyle olmuştu hastanede bi lavman var onu verdiler çocuk kakasını yapmıştı öyleliklw şimdi her altını açınca bisiklet hareketi birde kafasını omzumuza koyarak gaz çıkarmasını sağlıyoruz ben 100 cc mama veriyorum mecbur emse de yiyor sütüm neresine gidiyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…