Yenidoğan cilt hastalıkları

narem1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
165
43
28
24
Merhaba kızım 43 günlük vücudunda gittikçe artan sivilceler var sebebi ne olabilir acaba daha önce yaşayan oldu mu

Eklentiler

• 63C51C5D-1B48-47B7-85FE-68A9F4D7586E.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 53122097-01B5-4C66-8B98-16AEF586CC43.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 137
  • F81F0991-2142-43F7-9080-E5B46BBA1748.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 98
Arkadaşım buraya soracağınıza bir an önce doktora götürün bebeği, randevu bulamıyorsanız acile götürün. İlk defa gördüm böyle birşey, geçmiş olsun.

Gerçekten benim aklım almıyor artık şuray harcayağın vakitte bebeğini huzura kavuşturmak için doktor bulmalısın. Biz burdan bişey yapamayız ki allah aşkına ya yazık bebeğe

Gerçekten benim aklım almıyor artık şuray harcayağın vakitte bebeğini huzura kavuşturmak için doktor bulmalısın. Biz burdan bişey yapamayız ki allah aşkına ya yazık bebeğe
Çocuğumun sağlığını benden daha iyi düşünecek değilsiniz randevu yarına çıkmıştı zaten çıkmasaydı da özele giderdim ama anne olduğum için içim rahat etmedi ve yaşayan var mı diye sordum buraya ön yargılı davranmadan önce biraz düşünün umarım çocuğunu doğru bir anne olarak yetiştirirsin

Merhaba kızım 43 günlük vücudunda gittikçe artan sivilceler var sebebi ne olabilir acaba daha önce yaşayan oldu mu
Derhal doktora götürün normal gözükmüyor
Bunun için keşke randevu beklemeden acil olarak götürseniz

Şüpheniz olmasın. Kızmayın sinirlenmeyin lütfen sağlık ocakları açık size gün içi hizmet vermekte aile hekiminizden başlayarak gün içerisinde çocuk acilede gidebilirsiniz illa özele gerek yok. Burdan gördüğünüz gibi kimse bişey yapıp teşhis koyamaz. Randevu almayın bu acil bir durum

Canım muhakkak gerekeni yapmissindir
Ama endişeyle beklemektense acile gitmeni öneririm
Devlet şart değil Ozelin acillwri
ücretsiz yenidoğan hizmeti vermek zorunda
Unutma

Merhaba benim bebegiminde cildinde bunun daha hafif şeklinde oluşmuştu Dr hanım sampuandan kaynaklı olabilir demişti..Mustela stelatopia şampuan kullanmami ve gün aşırı duş aldırın demişti sıcaklardan olabilir denilmişti.. ins başka bişey değildir.. ama sizin baya yoğun gorunuyor acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…