Merhaba kızım 43 günlük vücudunda gittikçe artan sivilceler var sebebi ne olabilir acaba daha önce yaşayan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hemen doktora goturun alerji olabilir , cicek olabilir ne bilim bi suru sey var . gecmis olsun insaaallahMerhaba kızım 43 günlük vücudunda gittikçe artan sivilceler var sebebi ne olabilir acaba daha önce yaşayan oldu mu
Hemen doktora götürün buralarda konu açmak yerine bu ne olmuş böyleMerhaba kızım 43 günlük vücudunda gittikçe artan sivilceler var sebebi ne olabilir acaba daha önce yaşayan oldu mu
Çocuğumun sağlığını benden daha iyi düşünecek değilsiniz randevu yarına çıkmıştı zaten çıkmasaydı da özele giderdim ama anne olduğum için içim rahat etmedi ve yaşayan var mı diye sordum buraya ön yargılı davranmadan önce biraz düşünün umarım çocuğunu doğru bir anne olarak yetiştirirsinGerçekten benim aklım almıyor artık şuray harcayağın vakitte bebeğini huzura kavuşturmak için doktor bulmalısın. Biz burdan bişey yapamayız ki allah aşkına ya yazık bebeğe
Derhal doktora götürün normal gözükmüyorMerhaba kızım 43 günlük vücudunda gittikçe artan sivilceler var sebebi ne olabilir acaba daha önce yaşayan oldu mu
Şüpheniz olmasın. Kızmayın sinirlenmeyin lütfen sağlık ocakları açık size gün içi hizmet vermekte aile hekiminizden başlayarak gün içerisinde çocuk acilede gidebilirsiniz illa özele gerek yok. Burdan gördüğünüz gibi kimse bişey yapıp teşhis koyamaz. Randevu almayın bu acil bir durumÇocuğumun sağlığını benden daha iyi düşünecek değilsiniz randevu yarına çıkmıştı zaten çıkmasaydı da özele giderdim ama anne olduğum için içim rahat etmedi ve yaşayan var mı diye sordum buraya ön yargılı davranmadan önce biraz düşünün umarım çocuğunu doğru bir anne olarak yetiştirirsin
Hayır ağlamıyor başta çok az vardı ve sıcaktan olduğunu düşündüm 2 gün arayla bu kadar çok artınca da randevu aldım hemenAh ah canım benim. Bu bebek ağlamadan duruyo mu peki? Bi an önce doktor ama bi an önce...